Joj smogovac giv mi a brejk.
Kažeš da si imao mob 2 dana i prašina ti se nakupila u mob. Pa di si ti bio s tim mobitelom? Tebi očito treba 'outdoor' mob a la Nokia 5140 ili sl.
Isto tako i za kućište. Ja imam 6230 cca mjesec dana i uopće nemam problema s tim stvarima. Također sam uzeo u VIP-u na pretplatu. Nema prašine, kućište na svom mjestu, sve ok.
Što se tiče ekrana... Prije 6230 sam imao T610 koji je 128x160 ali kvaliteta slike se ne može mjeriti s 6230. Istina, kod T610 se radi o LCD, a kod 6230 o TFT ekranu. Ali što želim reći... Ne smeta mi ekran od 128x128 ako se radi o jednom od najboljih ekrana u mob svijetu, a to je slučaj s 6230. Da li je ekran mogao biti veći? Možda i je, ali tada bi se narušio stvarno odlična izgled cijelog moba i vjerovatno bi utjecalo na odličnu tipkovnicu. Jebeš ti 6600 i njegovih 176x208 kada je mob širok skoro 6 cm! Toliko o dizajnu.
Uglavnom, 6230 je jedan od najkompletnijih i najboljih mobitela na tržištu, a ti smogovac nemoj širiti lažne stvari u vezi moba jer ga defintivno nisi imao dovoljno dugo da bi išta mogao komentirati ili jednostavno ne znaš čuvati mob. Nije to entry level mob a la 3310 da mi tu profuravaš nekakvu prašinu jer to stvarno nije istina.

Odgovori uz citat
Bookmarks