Ja sam kupio Apacerovu karticu od 256mb za 230kn u iq-u.
www.iq.com.hr
Ja sam kupio Apacerovu karticu od 256mb za 230kn u iq-u.
www.iq.com.hr
E thnx.Izvorno postao Pile
I ja ću uzeti tu od 256 MB-a, nisam znao da su tako jeftine.
Ovako; imam n6230 vec 3mj (CRONET pretplata 1g 1877Kn) i moran rec par rici.
1.) Istina JE da se prasina kupi ko luda; ne hodam po dzungli ni po zoo-u ali sam 10-ak puta do sada otvoria mob zbog MMC-a ili SIM-a i eto... kuciste se JE rasklimalo i prasina ulazi (btw. mrzim kondome za mobitele pa to ne nosim - pa kazem "sam sam kriv")
2.) MMC 256Mb - HGspot 201Kn, ali bolja varijanta je MMC 512Mb HGspot 460Kn))
3.) navi tipka je SHIT i to totalni; imam cevape od prstiju i stvarno mi je trebalo 1mj da se naviknem, a i sad se koji put zajebem.
4.) SVE OSTALO na mobu je super (osim BT ali to nije stvar Nokie nego BT kao standard koji je debelo u kurcu.)
5.) Definitivno vrijedi novaca, ali se isplati izdvojit jos 29,90€ za kabel (MediaMarkt - Graz) i 35,00€ za BT H-free(MediaMarkt - Graz) i koliko jos ostane za MMC
njubi pitanje: kako se onda skidaju i stavljaju fajlovi na 6230? da bi si mogo skidat slikice koje fotkam na komp i da bi mogu upload MP3 s kompa na mobitel. ako mi netko može, molim, točno napisat šta mi treba. 'BT' samo znam da je blue tooth ali jel to neka kartica za komp ili kabel ili to već ima u mobitelu ili kaj, to ne znam...
BT je mali adapter koji priključiš na komp, na USB utor i instaliraš program koji si dobio s njim na CD-u. Također bi trebao instalirati Nokia PC Suit (dobio si ga s mobitelom) i tada je sve jednostavno.Izvorno postao muuki
Mobitel ti već ima ugrađen BT. Uglavnom, prvo ti nabavi BT adapter (cca 200 KN) pa onda pitaj ako zapneš
prema ovome što sam pročitao...
Odlučit ću se za taj mobitel.
![]()
![]()
Samo moram nabavit još SOMA kuna![]()
ok tenks! sad još samo pitanje: da li je bolje uzeti BT adapter ili kabel ili je ista stvar? recimo ako za kabel ne trebam nikakav softver, onda mi se on čini bolji jer onda mogu spustit fotke na bilo koji komp. ?Izvorno postao Doom
Ma uzimaj BT, kakav kabel. Kabel je prošlost. BT adapter ćeš moći koristit i za neki drugi mob ako kupiš kasnije, dok kabel možeš samo za taj mob za koji kupiš, mislim da je zato BT 10 puta bolji izbor jer je univerzalan. A i prijenos podataka je nevjerovatno brz. Da bi prebacio mp3 pjesmu s kompa na mob treba ti 20 sekundi!Izvorno postao muuki
Inače, i za kabel ti treba software. Sa BT možeš prebaciti fotke na bilo koji komp. Samo prikopčaš BT na taj komp i nema beda. Uglavnom, kupuj BT, nemoš fulat.
.. i još jedna stvar - imam doma Win98 SE - da li mi se može desiti da ne prepoznaju BT ili da ne mogu snimati preko kabela?
To ti se ne može dogoditi. Ja sam kupio BT i piše u uputstvima da podržava 98SE/ME/2000/XP, mislim da je to slučaj sa svim adapterima. Jedino Win 95 ja mislim da ni jedan ne podržava. Za kabel ne znam.Izvorno postao muuki
Još imam pitanje za sve vas!!!
Kako vam se čini mob 6610i, meni je ok, ali 4soma boja![]()
Sam si sve rekao, mislim da je to danas, kada skoro svaki mob podržava 65k, premalo.Izvorno postao Nowak
Nokiu 6230 imam vec par mjeseci kada sam je dobio u zamjenu za 6600 i nesto love. Prije toga sam imao V550 i V300 , a jos prije T610 itd. Dakle imao sam par mobitela za usporedit. 6230 je definitvno najgori mobitel koji sam imao do sada. Kamera nije losa ali ekran je bio jad prije godinu i pol dana a danas neznam sto bi rekao na njega. I da ne ispadnem glup prodajem je otakada sam je dobio ali nitko je ne zeli. I doom bez uvrede ali neke stvari koje pises govore da neznas bas o cemu pricas.
"Istina, kod T610 se radi o LCD, a kod 6230 o TFT ekranu." Ova izjava je klasa shit of the week.
T610 ima LCD ekran, a 6230 TFT LCD ekran. Šta tu tebi nije jasno? đizssIzvorno postao konj
zasto si napisao da je BT kao standard u kur*u
Doom mislio sam da si ono samo greskom napisao. Dali ti znas sto znaci skracenica LCD a sto TFT?????
Dao sam 6600 za 6230 jer sam dobio love i u tom trenutku, a i jos uvijek, je 6230 skuplja u oglasima od 6600. Nisam je uzeo za koristenje , iako sam primoran, nego za prodaju.
Pa prosvjetli me više bogtemazo, šta se stalno praviš pametan.Izvorno postao konj
LCD je nešto kao liquid crystal dinamic, a TFT je valjda thin film tranzistor.
T610 nema TFT ekran (pa je zato i ekran teško čitljiv na suncu) nego ima onaj neki STN (nisam siguran šta znači ta skračenica).
Znači, SET610 ima LCD STN ekran, a Nokia 6230 puno bolji LCD TFT ekran.
I koji ku.rac više oćeš?
Doom vidim da znas koristiti google ili sto vec ne pa si se malo informirao. Sada opet procitaj onu izjavu i vljda ce ti biti jasno.
I ovako svi mobiteli ( osim vrlo rijeeetkih iznimaka ) od prvih pa do danas imaju LCD ekrana, bili oni crno bijeli u boji i neznam koje rezolucije. Svi se baziraju na jebenim tekucim kristalima. Dakle kada kazes ****** T610 ima LCD a nokia TFT. Sto kazes??? Glupost!
Dakle doom u buduce prvo google pa onda pricaj![]()
Bookmarks