Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33

Tema: Nikon d90

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    K800i
    Operater
    Tele2, T-mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haha, testovi od Nebojše su jako smješni moram reći, onako su od frlje rađeni i inače sa dosta čestom ne skrivenom naklonosti ka Canonu. Zna se kako je 500D prošao na dpreview, a kako kod njega, ljudi bi pomisli da je na razini ta 2 Nikona šta na (Nebojšinu) žalost nije.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bara Pregledaj post
    Haha, testovi od Nebojše su jako smješni moram reći, onako su od frlje rađeni i inače sa dosta čestom ne skrivenom naklonosti ka Canonu. Zna se kako je 500D prošao na dpreview, a kako kod njega, ljudi bi pomisli da je na razini ta 2 Nikona šta na (Nebojšinu) žalost nije.
    hahaha.....u vezi ovog testa canonovci su totalno popizdili koliko je canon ispao loš....sa puno šuma u odnosu na nikone,što je nebojša pripisao lošem kit objektivu.....od frlje test na 26 str ......apropo toga testa pogledaj raspravu na pripadajućem forumu,vrlo je zanimljiva

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    K800i
    Operater
    Tele2, T-mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vorda6 Pregledaj post
    hahaha.....u vezi ovog testa canonovci su totalno popizdili koliko je canon ispao loš....sa puno šuma u odnosu na nikone,što je nebojša pripisao lošem kit objektivu.....od frlje test na 26 str ......apropo toga testa pogledaj raspravu na pripadajućem forumu,vrlo je zanimljiva
    Znam ja za taj test i za tu raspravu. Evo vidi se Nebojšina strana kad se vadi na lš kit i još komentira kako 500D dobro kontrolira šum s obzirom na broj piksela, a to je otprilike negdi na razini Olympusa E-620. Inače dobro se zna šta Canonaši misle o Oly i šumu, a sada imaju aparat, pazi ti to, koji šumi kao Oly od kojeg aparati tipa D5000 i K-x imaju punu blendu(to je inače puno) prednosti. Onda njegovi klasični testovi sa veličanjem L boja i slično.

Inače najsmješnije mi je bilo kada je reka da sje Canon 70-200 F2,8 objektiv kojeg se kupuje za cijeli život i pohvalio oštrinu, inače kako se zna ista baš i nije za pohvalu s obzirom na cijenu objektiva. Po njemu objektiv vjerojatno nolji od Nikkora 70-200 VR na APS-C, inače su sve recenzije osim njegove pokazale suprotno.

Nije mi se svidija ni pristup njegov o tome da se mora kupit Canon il Nikon kao trećega izbora nema.

Ne znam, meni je tip presumnjiv, definitivno mi nije sija.

4. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znam ja za taj test i za tu raspravu. Evo vidi se Nebojšina strana kad se vadi na lš kit i još komentira kako 500D dobro kontrolira šum s obzirom na broj piksela, a to je otprilike negdi na razini Olympusa E-620. Inače dobro se zna šta Canonaši misle o Oly i šumu, a sada imaju aparat, pazi ti to, koji šumi kao Oly od kojeg aparati tipa D5000 i K-x imaju punu blendu(to je inače puno) prednosti. Onda njegovi klasični testovi sa veličanjem L boja i slično.

Inače najsmješnije mi je bilo kada je reka da sje Canon 70-200 F2,8 objektiv kojeg se kupuje za cijeli život i pohvalio oštrinu, inače kako se zna ista baš i nije za pohvalu s obzirom na cijenu objektiva. Po njemu objektiv vjerojatno nolji od Nikkora 70-200 VR na APS-C, inače su sve recenzije osim njegove pokazale suprotno.

Nije mi se svidija ni pristup njegov o tome da se mora kupit Canon il Nikon kao trećega izbora nema.

Ne znam, meni je tip presumnjiv, definitivno mi nije sija.
    A bar je stavio origigi fotke na kojima se sve vidi,da je toliko pristran, nije mu bio problem frizirat test na stranu canona ...stavio je fotke koje prikazuju realnu situaciju,canon teško obuzdava tolike piksele ,a to je i oćekivano.....inaće ćemu bi bili ff senzori?

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d90 dolazi u petak, a kaj se tiče objektiva još važem sigma 17-70, bez stabilizacije, jel to neki velki - na tim duljinama, jer ove nove sa stabilizacijom još nema kod nas, ili nikon 18-105, ili da kupim nekaj za 1000kn polovno za prva 2-3 mj.

Heeellllp

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    K800i
    Operater
    Tele2, T-mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pinkdpanter Pregledaj post
    d90 dolazi u petak, a kaj se tiče objektiva još važem sigma 17-70, bez stabilizacije, jel to neki velki - na tim duljinama, jer ove nove sa stabilizacijom još nema kod nas, ili nikon 18-105, ili da kupim nekaj za 1000kn polovno za prva 2-3 mj.

Heeellllp
    Što se tiče Nikkora 18-105 VR on je optički OK al mehanički teški krš, cili je pa čak i bayonet plastični. Što se tiče OS Sigme pitaj Prizmu kada stiže jel možda i je stigla, a oni nisu još to stavili u cjenik. Inače razmisli o Tamronu 17-50 F2.8(ili bilo kojem F2,8 objektivu), 2 prijatelja na moju preporuku uzeli njega uz D90 za prvi objektiv i kažu da sam pogodija 100% sa savjetom.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče Nikkora 18-105 VR on je optički OK al mehanički teški krš, cili je pa čak i bayonet plastični. Što se tiče OS Sigme pitaj Prizmu kada stiže jel možda i je stigla, a oni nisu još to stavili u cjenik. Inače razmisli o Tamronu 17-50 F2.8(ili bilo kojem F2,8 objektivu), 2 prijatelja na moju preporuku uzeli njega uz D90 za prvi objektiv i kažu da sam pogodija 100% sa savjetom.

a nikon 16-85 ??, i daj reci jel tj OS na sigmi neophodan i kolko je bitan za početak

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Nikon p80
    By cipi66 in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-09-2009, 09:01
  2. Nikon D80 vs Nikon D200 vs Canon EOS 30D
    By rommel in forum SLR digitalni fotoaparati i oprema
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 04-04-2008, 10:42
  3. Nikon D80
    By Bimbi in forum SLR digitalni fotoaparati i oprema