Ubacio sam novi flex od V620 i više ne mogu da uđem u podešavanje detalja za zvona. Jedino mogu namjestiti zvuk glavnog zvona iz direktorija zvukovi no ništa više. Pomoć.
Ubacio sam novi flex od V620 i više ne mogu da uđem u podešavanje detalja za zvona. Jedino mogu namjestiti zvuk glavnog zvona iz direktorija zvukovi no ništa više. Pomoć.
bEKi20
Obrisao si zvonjave koje su bile u upotrebi. Pretraži forum, ima uputa kako se to riješi s PSTom - čas posla.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da li si riješio i kako , ja sam imao isti problem i na kraju se vratio na 10f9Izvorno postao beki20
ajd javi kako
Ako ste nakon flexanja stavili one fileove u /a/, onda je jedini razlog baš to što fali zvono koje je namješteno u profilu.
Ne znam više gdje je uputa na forumu, znam da je ovdje ima:
http://bluedevil.info-mob.com/ringstyles_edit.htm
Al prije toga obrišite iz /a/mobile/audio ona dva .DB filea. Za svaki slučaj. Obrišite ih, restartajte mob, pa onda po ovom tutorialu i stvar MORA proradit.
Edit:
Još malo upozorenje: može biti i da je problem u atributima filea. Možda neki tonovi, prebačeni P2K-om ne rade samo zato - file attribute. Zato ih treba UVIJEK prebacivati na mob sa MPTom, koji postavi pravilne atribute.
Zadnji uredio BlueDevil : 20-11-2004 u 22:23
Ponovno sam ubacio flex od v620 i sve je u redu.
bEKi20
Eto, bitno da radi!
![]()
Bookmarks