Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kamera Sony DCR-SX34 ili Panasonic SDR-S26

Dvojim se koju kameru za kupiti 1500 - 2500 Kn. Istraživanjem sam suzio izbor na ove dvije Sony DCR-SX34 & Panasonic SDR-S26.

http://www.prodaja-ponuda.com/digita...rati-i-kamere/
    http://www.prodaja-ponuda.com/kamera...rati-i-kamere/

Ima li koji stručnjak koji se malo bolje razumije?

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony DCR-SX34 Plava

Gotovo 3 sata u SD r. u int. mem. od 4 GB, opt. zum. od 60x, LCD 6,7 cm, SteadyShot, Face Detection Proizvođač Sony Tip Kamere MEMORY STICK visoke razlučivosti Medij za snimanje 4 GB interne memorije, Memory Stick™ Broj piksela/Razlučivost senzora 800,00 KiloPixel Optički zoom 60,0 x Digitalni zoom 2000,0 x Vrsta objektiva Carl Zeiss® Vario-Tessar® Optički senzor CCD Promjer filtra 30,00 m Otvor optičke leće (F) min. Zoom 1,8 Otvor optičke leće (F) max. Zoom 6,0 Min. žarišna duljina 1,8 mm Max. žarišna duljina 108,0 mm Automatsko fokusiranje DA Tip LCD monitora Clear Photo LCD, 230.400 piksela Veličina LCD monitora 2,7 inč(a) Zaslon osjetljiv na dodir (Touchscreen) DA Kamera za fotografije DA Format (kompresija) fotografije JPEG Razlučivost fotografije 640 x 480 Pixel Minimalno osvjetljenje 3,00 Lux Nightshot (Noćno snimanje) DA Minimalno osvjetljenje za Nightshot 0,00 Lux SteadyShot (stabilizacija slike) SteadyShot Acti
    ve Mode PictBridge kompatibilnost da Format video snimke Standardna rezolucija, MPEG2 Efekti slike Monoton / Sepija / Pastelno 16:9 widescreen snimanje DA Audio sustav Dolby Digital 2 kan. Ugrađeni mikrofon Stereo s mikrofonom s funkcijom zumiranja Tip baterije NP-FV30 Trajanje baterije 110,0 min. Prikaz informacije o baterijama Da Mogućnosti Easy Handycam Funkcija Visual Index Face Index (Indeks lica) Film Roll Index (Indeks filmske role) Gumb Quick ON za brzo pokretanje Gumb za zaustavljanje / pokretanje snimanja na LCD zaslonu Gumb za zumiranje na LCD zaslonu BRAVIA Sync Progresivna reprodukcija u Full HD rezoluciji Gumb za snimanje na disk jednim dodirom Zumiranje kod reprodukcije Napredna HAD tehnologija Smanjenje buke koja nastaje pri radu fotoaparata Kompenzacija pozadinskog svjetla Telemakro Video osvjetljenje Otkrivanje lica Direct Copy (Izravno kopiranje) Kompatibilnost s DVDirect pisačem Ugrađena memorija 4,00 GB Podržane memorijske kartice Memory Stick PRO Duo/High Speed/Ma
    rk II, Memory Stick PRO-HG Duo, SD/SDHC memorijska kartica (klasa 2 ili viša) S-Video Konektori S-Video izlaz USB Konektori USB izlaz (USB 2.0 velike brzine) Konektori Audio izlaz , Video izlaz Boja Srebrna Uključeni dodaci AC-L200 mrežni adapter Uključeni kabeli AV kabel Višestruki AV (bez S-kabela) USB kabel Uključeni softver Picture Motion Browser (PMB) Visina 55,00 mm Širina 50,00 mm Dubina 103,00 mm Jamstvo 24 mj. Neto težina 0,19 kg

SD Panasonic SDR-S26EP-K

Tip: digitalna HD kamera Mediji za snimanje: SD / SDHC memorijske kartice Tip senzora: 1/8" CCD senzor Rezolucija: 0.8 Mpix Optički zoom (faktor uvećanja): 70 x Digitalni zoom (faktor uvećanja): Digital Zoom 70 - 100 x, Super Digital Zoom 70 - 3500 x Stabilizacija: napredni E.I.S. optički stabilizator slike Minimalno osvjetljenje: 6 lux (1/25 "Low Light" način rada) / 2 lux ("Colour Night View" način rada) Snimanje fotografija: da, JPEG Rezolucija fotografija: u 16:9 formatu rezolucije 640 x 360 px, u 4:3 formatu rezolucije 640 x 480 px Zaslon: 6.85 cm /2.7" širokokutni LCD zaslon Format snimanja: MPEG2, rezolucija snimke 704 x 576 px Audio / video priključci: A/V izlaz Ostali priključci: USB 2.0 Vrsta napajanja: litijska baterija, minimalno 940 mAh Ostalo: "Inteligent Auto način rada", mogućnost direktnog"podizanja" video materijala na "YouTube" internetski servis Dimenzije (Š x V x D): 56 x 65 x 107 mm Težina: približno 235 g (samo tijelo) Jamstvo
    : 2 godine

Edit:

evo još jedna stranica s testom za panasonic
    http://www.testfreaks.com/digital-ca...sonic-sdr-s26/

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pred kakvih 6 mjeseci sam i ja ramisljao o kupnji jednoga ovakvoga primjerka flash camcordera, jer sam trebao na neki dulji put, pa bi dobro posluzio.

Nakon ponesto vremena sto sam potrosio na citanje raznih site - ova i recenzija moj zakljucak je bio da za ove pare, treba doci u ducan i izabrati onu cija ti se boja svidja...

...pa ako ti sto pomogne...eto.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i ja sam u kupovini digitalne kamere i mislim se između ove dvije kamere. kamera je poklon za sestru, za snimanje obiteljskih stvari. pa koja je bolja za kućno snimanje, npr. pri slabijem osvijetljenju?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. HDD kamera vs. 3CCD MiniDV (JVC GZ-MG135 vs. Panasonic NV-GS330)
    By newbie in forum Digitalne Video Kamere (Camcorders)
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 13-05-2009, 12:11
  2. Panasonic FZ 50 ili Sony A200
    By startrek in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 27-08-2008, 16:29
  3. Panasonic DMC-FX01EG-K ili Sony DSC-W55?
    By newbie in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 05-06-2007, 20:14
  4. Panasonic analogna kamera!
    By prowler in forum Digitalne Video Kamere (Camcorders)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 11-04-2007, 00:23
  5. Panasonic G60 + eksterna KAMERA
    By zappan in forum Panasonic
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 23-08-2003, 14:50

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove