priključim motorolu z3 na komp a ona ne reagira, ni na kompu se ništa ne prikaže
niti da se puni
help plz
priključim motorolu z3 na komp a ona ne reagira, ni na kompu se ništa ne prikaže
niti da se puni
help plz
baterija je prazna pa je ovako nemogu upalit, jedino je mogu punit priko usb-a, jer nemože priko punjača (!?)
Stari,sta da ti kazemo?
Il je prdnula baterija ili ploča ili je pak softverski kvar.
1. Prolazi li ulazenje u boot?
2. Kako znas da se puni preko USB? Jel daje neki signal ili si pretpostavio?
Ako može punit bat na USB, onda je mobitel SW ispravan, te je u tom slučaju riknuo punjač. No, malo je zbunjujuće napisano, pa nam lijepo napiši što se događa kad spojiš mob sa PCom, a što se ne događa kad spojiš punjač![]()
-mob se ne može punit priko punjača
-nakon toga, uredno sam ga punija priko usb-a, davao je signale da se puni(baterija bi se uvijek napunila)
-nisan ga koristija 1mj.
-sad kad ga priključim na komp priko usb-a, mob ne reagira, a ne reagira ni komp
- mogu li ga flashat i stavit novi firmware, ili se više isplati odnijet na servis?(ili ima koji drugi lijek)
nadan se da je sad pitanje jasnije postavljeno
HVALA
šta se tiče punjača odnija san mob na servis(još davno) i tamo su mi rekli da se ne može punit priko punjača a može priko usb-a(!?)
Zadnji uredio Inovator : 25-03-2010 u 22:01 Razlog: koristiti EDIT
Stvarno nevjerojatno...što je ovima u servisu punjač ukras? Pa naravno da se mora moći puniti preko punjača! Ako je neispravan, trebali su ga popraviti.
Što se flashanja tiče, sad ne znamo jel ti skroz prazna baterija ili je mobitel u kvaru. Ako imaš kako izmjeri napon na bateriji ili ako imaš koga sa kompatibilnom baterijom- E6/V750/Z8/Z9/Z10 koriste tu bateriju (BK70).
kažu da ne može punit priko punjača jer je neka žica prigorila, ali mi nije jasno kako onda može punit priko usb
jebote, daj im zaprijeti tužbom jer ti taj šugavi mobitel ne znaju popraviti. pa što si oni zamišljaju?
čovječe, vrte te oko malog prsta. imaš garanciju? ma oni tebi moraju dat novi mobitel ako ga ne znaju vratiti u prvobitno stanje koje si i na koncu platio. Nema tu puno priče.
Hoćeš zdrav mobitel? Budi bezobrazan. Drugog načina nema.
Bookmarks