RADI!
E, sad me zanima zasto radi na ovaj nacin, odn zasto se upisuje metrocarnet.vpn ako sam na maxadsl-u (tcom)?
I kakva mi je sada zastita s obzirom da sam u postavkama iphone stavlja Encryption level: none
Hvala!
RADI!
E, sad me zanima zasto radi na ovaj nacin, odn zasto se upisuje metrocarnet.vpn ako sam na maxadsl-u (tcom)?
I kakva mi je sada zastita s obzirom da sam u postavkama iphone stavlja Encryption level: none
Hvala!
ja sam ti dao postavke za metronet jar sam ga ja koristio ali ti naravno možeš izkombinirat za maxadsl samo vidi koje su ti postavke. metrocarnet.vpn to ti je za vpn mrežu mislim da ti ako hoćeš može radit ibez toga!!
probaj malo kombinirati i ostale postavke trebalo bi raditi WEP, WPA....
ali pazi da uvjek upisuješ lozinke koje idu za određene vrste zaštite jer ti sigurno neće radit recimo lozinka :1234567 za WEP i WPA jer su to različite zaštite i traže različite duljine lozinki i njihovih kombinacija!!
i ovi Encryption level: none to ti je za VPN (googlaj malo) nema veze sa zaštitom Wi-fia
Problem, prosli put nisam to provjeravala ali prikaci se na mrezu i nista mi ne otvara dakle kao da nije spojen, imas jos kakvih ideja?
.
.
.
Nes sam cackala, radi![]()
Zadnji uredio daspei : 27-03-2010 u 18:36
E ovako ja imam isti problem i to mi je sve jasno, ali moj problem je u tome što nemogu naći opcije routera, imam windows 7 i neznam gdje naći opcije za router odnosno dali mi netko može
napisati kako doci do router opcija na windows 7 da bi ih mogao izmjeniti.
Bookmarks