Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 536

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    Stavi karticu u čitač i onda probaj....
    Heh, a što ako nemam externu sd karticu? Navigon je instaliran na internoj od 8GB (Samsung Galaxy S). Uopće ne znam kako ga nagovoriti da išta instalira na vanjsku. Ili kako ga nagovoriti da barem karte sprema na vanjsku?
    Sve one varijante prebacivanja aplikacija telefon<->sd kartica, zapravo se misli na internu sd karticu.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Chief_Wolfinjo Pregledaj post
    već sam našao , a inače ako link ne radi onda ga
    treba zamjeniti ispravnim !
    Teško je ljudima pratiti statuse objavljenih linkova, ukoliko uočiš da je down, prijavi post, amožeš u prijavi staviti i valjan link, ukoliko si ga našao, kao u konkretnom slučaju.

= Citat = Izvorno postao jag Pregledaj post
    Heh, a što ako nemam externu sd karticu? Navigon je instaliran na internoj od 8GB (Samsung Galaxy S). Uopće ne znam kako ga nagovoriti da išta instalira na vanjsku. Ili kako ga nagovoriti da barem karte sprema na vanjsku?
    Sve one varijante prebacivanja aplikacija telefon<->sd kartica, zapravo se misli na internu sd karticu.
    Samo da definiramo neke stvari, interna/externa SD kartica? Ono što sam ja tebi rekao jest da izvadiš microSD karticu iz uređaja, ubaciš u čitač i posao obaviš tako.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Bodovi
    9.787
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.787, Nivo: 23
    Bodovi: 9.787, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slozio sam navigon navigaciju 3.5.0 na samsung galaxy s i radi dobro...
    No ipak imam tri pitanja, napravio sam update neznam da li na market place ili nnegdje drugdje i sad imam verziju 3.6.0 i sve radi na sammy galaxy i9000, no kad odem na verziju gdje mi pise 3.6.0, zadnja kucica su obavijesti i pise ovako: Mobile navigator 3.6 fuer Android, i ispod pise 25.07.11, 23:59:00 - da li to znaci da ce tog datume isteci, jel to trial sada ili kaj... u xml fileu mi sve pise kao za 3.5.0 samo sto je 3.6.0 - jel to uredu ili ce 25.07 u ponoc postati trial?
    Drugo pitanje, da li moze Hrvatski jezik za navigiranje jel ga vidim u xml update, ali mi je mobitel na njemackom, pa je njemacki govor, a nema opciju da imam na hrvatskom samo sucelje mobitela.
    i trece pitanje, imam i externu karticu ali je nisam uspio instaliratzi na nju, nego na internu sd karticu, da li je imoguce i kako je moguce instalirati na externu sd karticu...
    hvala.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Navigon Serial Key?
    By rhabulin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-07-2007, 20:42
  2. Navigon Mobile Navigator 6
    By Shamanix in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-06-2007, 11:20

Bookmarks