Stavi karticu u čitač i onda probaj....
Stavi karticu u čitač i onda probaj....
Heh, a što ako nemam externu sd karticu? Navigon je instaliran na internoj od 8GB (Samsung Galaxy S). Uopće ne znam kako ga nagovoriti da išta instalira na vanjsku. Ili kako ga nagovoriti da barem karte sprema na vanjsku?
Sve one varijante prebacivanja aplikacija telefon<->sd kartica, zapravo se misli na internu sd karticu.
Teško je ljudima pratiti statuse objavljenih linkova, ukoliko uočiš da je down, prijavi post, amožeš u prijavi staviti i valjan link, ukoliko si ga našao, kao u konkretnom slučaju.
Samo da definiramo neke stvari, interna/externa SD kartica? Ono što sam ja tebi rekao jest da izvadiš microSD karticu iz uređaja, ubaciš u čitač i posao obaviš tako.
Slozio sam navigon navigaciju 3.5.0 na samsung galaxy s i radi dobro...
No ipak imam tri pitanja, napravio sam update neznam da li na market place ili nnegdje drugdje i sad imam verziju 3.6.0 i sve radi na sammy galaxy i9000, no kad odem na verziju gdje mi pise 3.6.0, zadnja kucica su obavijesti i pise ovako: Mobile navigator 3.6 fuer Android, i ispod pise 25.07.11, 23:59:00 - da li to znaci da ce tog datume isteci, jel to trial sada ili kaj... u xml fileu mi sve pise kao za 3.5.0 samo sto je 3.6.0 - jel to uredu ili ce 25.07 u ponoc postati trial?
Drugo pitanje, da li moze Hrvatski jezik za navigiranje jel ga vidim u xml update, ali mi je mobitel na njemackom, pa je njemacki govor, a nema opciju da imam na hrvatskom samo sucelje mobitela.
i trece pitanje, imam i externu karticu ali je nisam uspio instaliratzi na nju, nego na internu sd karticu, da li je imoguce i kako je moguce instalirati na externu sd karticu...
hvala.
Bookmarks