Našao sam na netu mape za verziju 2.6.1... Mislim da će mi dovoljno biti da po uputama večeras instaliram tu verziju, bez updatea na 3.5.0 i stavim ove mape...
Našao sam na netu mape za verziju 2.6.1... Mislim da će mi dovoljno biti da po uputama večeras instaliram tu verziju, bez updatea na 3.5.0 i stavim ove mape...
Pozdrav ljudi! trebam pomoc.
Imam instaliran Navigon 2.6.1 na svom mobu. mobitel je Samsung galaxy 3 (GT-I5800), Android 2.2 je na njemu.
Inače navigacija se uredno pokrene na mobitelu, kad upišem adresu nađe mi lokaciju i prikaže zastavicom al kad stisnem "Start Navigation" on prikaže poruku:
"GPS reception is currently not sufficient. Navigation starts automatically as soon as GPS reception is OK again." Otvori mi prozor sa opcijama "Demo" i "Cancel"
U postavkama "Lokacija i sigurnost" mi je uključeno "Koristi GPS satelite" i isključeno "Koristi bežične mreže".
znao sam cekati i po 15min pa nista. i dalje in ne vidi
pozdrav svima! Pomagajte drugovi ;-) upalilo ono s freshom ali očito mi je problem kod preimenovanja xlm. fajla... jer mi u startu nije ponudio product id broj a piše da bi trebao biti nakon one AS promjene... <productid>AS**</productid>. što da radim? kad god startam aplikaciju ide mi na force close, a na freshu funkcionira i registracija. čak mi je ponuđen download, doduše q1 2010...
GDJE SE NALAZI TAJ PRODUCTID? isto tako kad promijenim 2.6.1 u 3.5.0, čim isključim mob s usb-a vrati se stara 2.6.1 verzija... imam htc desire hd
hvala puno!
Zadnji uredio sashaL : 21-05-2011 u 21:49
Bookmarks