= Citat = Izvorno postao rapajic_st Pregledaj post
jel mi može ko pomoći oko navigona??

imam SE x8 ..2.1

instalirao prema uputstvima navigon..obrisao sve u mapi,instalirao noviji.. spojio preko fresha..uplodao mape na mob ..i sada prilikom pokretanja javlja mi ovu gresku:

Navigon select is intend only for customers of participating mobile network operators and device manufacturers.
this softvare can not be started on your device.
Hoever you can purcafe the softvare NAVIGON MOBILE NAVIGATOR in android market.

wtf???
To se i meni desilo prije mjesec dana kada sam išao preko fresha provjeriti da li ima novija verzija karata. kada sam ga prvi put instalirao preko fresha sve je prošlo dobro ali očito da se sada preko fresha nemogu nadograđivati crackirane verzije. Nakon toga sam skroz deinstalirao navigon, sve izbrisao i instalirao verziju 3.5.3 (prije je bila 3.5.1) ali bez fresha i sada sve radi normalno...
Evo da malo pohvalim navigon. za vikend sam išao u Nessfeld na skijanje i navigon je bezprijekorno obavvio funkciju. I pošto sam instalirao i upozorenje za kamere u Villahu me upozorio na mjesto gdje je kamera koja mjeri brzinu. U početku nisam kužio šta mi pokazuje (crevena točka koja pulsira na karti) i kada ssam ddošao bliže skužio sam da su auti tu smanjili brzinu na 50 koliko je dozvoljeno. Zapravo bilo je i zvučno upozorenje navigona za kameru ali u vožnji nisam to skužio. Uglavnom jako korisna funkcija za upozorenje gdje su kamere...