nadovezao bi se Juricin problem - nakon instalacije Navigona i zadnjeg koraka (Navigon Fresh instalacija karata ) HTC Desire više ne prepoznaje aplikacije instalirane na SD-u..
Naime, meni se isto to dogodilo, napominjem da sam radio točno po uputstvima i da nisam laik, ali jednostavno nešto je pošlo po krivu, i to poprilično- evo šta Jurica kaže kako je to riješio:
"Re: HTC DESIRE Navigon problem
Pozdrav!
S ovim Navigonom se nije za igrati jer ti ućito, kao i meni, onesposobi čitač kartice i ona ti neće pročitati nijednu aplikaciju kad se odspojiš sa kompa.
Ja sam instalirao Navigon prema svim uputsstvima i nije mi radilo, zatim sam iskopirao cijelu karticu na kompjuter, dakle sve što je na njoj bilo. Kad se sve to iskopiralo, prvo sam izbrisao Navigon preko mobitela na kartici, a potom sam također putem mobitela unmoutao karticu i formatirao je isto preko mobitela, tako da nije ništa bilo na njoj. Zatim sam se spojio sa mobitelom na kompjuter, opet iskopirao sve podatke s kompjutera na karticu - da, i onaj Navigon folder, dakle, sve ono što si prije formatiranja iskopirao na kompjuter, zatim to sve iskopiraš na karticu, i na kraju staviš na karticu onu krekanu aplikaciju Navigon 3.5., koja ima oko 7-8 mb, i odspojiš sve to s kompa, instaliraš putem nekoginstalera taj Navigon i sve bi ti trebalo raditi, i kartica i Navigon i sve. Dakle, prvo sve iskopiraš na komp, zatim formatiraš karticu, pa opet sve iskopiraš na karticu, instaliraš Navigon 3.5 i sve bi trebalo raditi.Barem je meni radilo."
e sad, .., definitivno je Navigon Fresh nešto "pokidao" jer jedini on radi zahvate na SD kartici... i mislim da nazirem šta bi mogao biti problem: naime, Navigon Fresh, sve kartice( pa i SD-ove sa mobitela ) smatra uređajima, a ja se , kao kroz maglu , sjećam da mi je prilikom izrade računa i spajanja na svoj server PONUDIO NAZIV uređaja, negi priglupi generički koji sam ja promijenio u neki smisleniji, tipa HTC Desire .... I MISLIM DA SAM TU POGRIJEŠIO.. mislim da je on promijenio neki ID kartice ili nešto slično tako da je poremetio putanju prethodno instaliranih aplikacija koje više nisu radile.
Ja sam napravio Hard reset i format kartice, pa ću kod kuće pokušati ispočetka, ali neću dozvoliti Navigon Freshu da ništa radi, nego ću ručno dodati karte i voice-eve...
Uglavnom, da mi je zadao glavoboolje, ..jeste i to jako, nije problem sada instalirati aplikacije ponovno, ali podešavanje svake.. ??? uf !
E da , još jedna specifičnost kod mog HTC-a je da sam koristio "prisilnu" instalaciju na SD card prema : http://www.lorinbute.com/posts/how-t...age=2#comments
i to jako dobro radi za sve do sada instalirane aplikacije, tako da mislim da to nije uzrokovalo problem.
Hvala Jurici na odgovoru, ...e, da...2.6.1 je uredno radila , ali ne odustajem od verzije 3.5 :-)

Odgovori uz citat
Bookmarks