Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 536

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma evo da se i ja javim.

link kako koristiti navigon
    http://www.testfreaks.com/blog/revie...gator-android/

inace ako vec to radite, onda to radite za 3.5.2 a ne za 3.5.9 i 3.5.1 apk verziju

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Bodovi
    4.009
    Nivo
    14
    Bodovi: 4.009, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nadovezao bi se Juricin problem - nakon instalacije Navigona i zadnjeg koraka (Navigon Fresh instalacija karata ) HTC Desire više ne prepoznaje aplikacije instalirane na SD-u..
    Naime, meni se isto to dogodilo, napominjem da sam radio točno po uputstvima i da nisam laik, ali jednostavno nešto je pošlo po krivu, i to poprilično- evo šta Jurica kaže kako je to riješio:
    "Re: HTC DESIRE Navigon problem
    Pozdrav!
    S ovim Navigonom se nije za igrati jer ti ućito, kao i meni, onesposobi čitač kartice i ona ti neće pročitati nijednu aplikaciju kad se odspojiš sa kompa.
    Ja sam instalirao Navigon prema svim uputsstvima i nije mi radilo, zatim sam iskopirao cijelu karticu na kompjuter, dakle sve što je na njoj bilo. Kad se sve to iskopiralo, prvo sam izbrisao Navigon preko mobitela na kartici, a potom sam također putem mobitela unmoutao karticu i formatirao je isto preko mobitela, tako da nije ništa bilo na njoj. Zatim sam se spojio sa mobitelom na kompjuter, opet iskopirao sve podatke s kompjutera na karticu - da, i onaj Navigon folder, dakle, sve ono što si prije formatiranja iskopirao na kompjuter, zatim to sve iskopiraš na karticu, i na kraju staviš na karticu onu krekanu aplikaciju Navigon 3.5., koja ima oko 7-8 mb, i odspojiš sve to s kompa, instaliraš putem nekoginstalera taj Navigon i sve bi ti trebalo raditi, i kartica i Navigon i sve. Dakle, prvo sve iskopiraš na komp, zatim formatiraš karticu, pa opet sve iskopiraš na karticu, instaliraš Navigon 3.5 i sve bi trebalo raditi.Barem je meni radilo."

e sad, .., definitivno je Navigon Fresh nešto "pokidao" jer jedini on radi zahvate na SD kartici... i mislim da nazirem šta bi mogao biti problem: naime, Navigon Fresh, sve kartice( pa i SD-ove sa mobitela ) smatra uređajima, a ja se , kao kroz maglu , sjećam da mi je prilikom izrade računa i spajanja na svoj server PONUDIO NAZIV uređaja, negi priglupi generički koji sam ja promijenio u neki smisleniji, tipa HTC Desire .... I MISLIM DA SAM TU POGRIJEŠIO.. mislim da je on promijenio neki ID kartice ili nešto slično tako da je poremetio putanju prethodno instaliranih aplikacija koje više nisu radile.
    Ja sam napravio Hard reset i format kartice, pa ću kod kuće pokušati ispočetka, ali neću dozvoliti Navigon Freshu da ništa radi, nego ću ručno dodati karte i voice-eve...
    Uglavnom, da mi je zadao glavoboolje, ..jeste i to jako, nije problem sada instalirati aplikacije ponovno, ali podešavanje svake.. ??? uf !
    E da , još jedna specifičnost kod mog HTC-a je da sam koristio "prisilnu" instalaciju na SD card prema : http://www.lorinbute.com/posts/how-t...age=2#comments
    i to jako dobro radi za sve do sada instalirane aplikacije, tako da mislim da to nije uzrokovalo problem.
    Hvala Jurici na odgovoru, ...e, da...2.6.1 je uredno radila , ali ne odustajem od verzije 3.5 :-)

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je to, problem je u Freshu. ali sad ti njega prevari pa napravi isto kako sam i ja napravio. Tak je meni proradilo. Prethodno sam i ja imao instaliran Navigon 2.5.1. koji je odlično radio, zatim sam imao problema s Navigonom 3.5. pa sam na ovaj način gore riješio ovaj problem i sad sve radi. Inače, Navigon je za svaku pohvalu. Sretno i pozdrav!

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Bodovi
    4.009
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face

Uspjelo !... dakle za mene nema Navigon fresha do daljnjeg, procedura je slijedeća :
    Instalirao 2.6.1 prema uputstvima, deinstalirao ga, obrisao sve fajlove osim version.xls kojega sam editirao, također prema naputcima i onda ubacio Voice, Sound i map folder te version.xml od verzije 3.5.0 koje sam imao u backupu SD kartice koji sam napravio nakon "havarije"..te na kraju instalirao 3.5.0 apk file.. i to je to sve radi.
    Nakon Navigona zveknuo sam i Motonav, da vidim koji je bolji.. sada mi je problem u kartama Bosne i Srbije, jako su loše...ne mogu nigdje naći detaljnije ni za Motonav niti Navigon, ima li možda netko link ??
    Po veličini se vidi da su karte loše, imaju samo cca. 1MB..ako netko ima detaljnije, bio bih mu zahvalan ??

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stavio sam Navigon 3.5.0 na htc desire 2.2 kada stisnem start navigation izbaci mi 'GPS reception is currently not sufficient.Navigation starts automatically as soon as GPS reception is OK again'imam opciju DEMO ili CANCEL. GPS je ukljucen na mob,ako neko ima rijesenje za ovo MOLIM POMOC

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    9.618
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.618, Nivo: 23
    Bodovi: 9.618, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao luka35 Pregledaj post
    stavio sam Navigon 3.5.0 na htc desire 2.2 kada stisnem start navigation izbaci mi 'GPS reception is currently not sufficient.Navigation starts automatically as soon as GPS reception is OK again'imam opciju DEMO ili CANCEL. GPS je ukljucen na mob,ako neko ima rijesenje za ovo MOLIM POMOC
    Mozda nema signala GPS-a?

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    probao sam na vise lokacija,svaki put napise GPS reception is currently not sufficient.....,probao sam s apps GPS BOOSTER LITE isti rezultat

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Navigon Serial Key?
    By rhabulin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-07-2007, 20:42
  2. Navigon Mobile Navigator 6
    By Shamanix in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-06-2007, 11:20

Bookmarks

Pravila postanja