Pokrenuo sam navigon, instalirao i stvarno je ok programZanima me da li je potrebno imati ukljucen mobile 3g network stalno, i koliko troši? Jer kad stavim samo gps bez 3g-a ne učitava ništa?
Pokrenuo sam navigon, instalirao i stvarno je ok programZanima me da li je potrebno imati ukljucen mobile 3g network stalno, i koliko troši? Jer kad stavim samo gps bez 3g-a ne učitava ništa?
Ne treba ti nikakav 3g jer ti telefon sam po sebi ima ugrađen gps i morao bi ti naći. Za bolji prijem signala probaj otići negdje van na otvoreno. Evo, ja sam napravio sve što treba i sad mi se skida onaj paket Europe 40 package sa mapom Hrvatske, valjda će raditi, ja se nadam.
Evo, treća sreća.
dac je to njjednostavnije objasnio u postu 119
u svakom slučaju rade rute preko granice
povratak motoroli :)
Pozdrav!
Pokranuo sam Navigon i radi, vratio sam se na verziju 2.5.1. jer je gotovo sve isto, osim što ova novija verzija radi rute preko granice. Koliko koristim GPS, dovoljna mi je i ova verzija. Inače, s Navigonom sam prezadovoljan. Brzo pronalazi satelite i karte su poprilično dobre. Ima ko kakvih iskustava s drugim navigacijama, ili je ova najbolja? Koliko čitam po forumima, Navigon se predstavlja kao jedan od ponajboljih rješenja.
EDIT:
Večer!
Imam problem sa Navigonom. Imao sam instaliranu verziju 2.5.1. koje je radila savršeno, danas sam morao radi nekih razloga formatirati karticu, ponovno sam instaliao Navigon, pokrenuo ga, no jako sporo učitava satelite.. Znači, prije kada sam izašao van, učitao je odmah i nakon par sekundi u zatvorenom prostoru, sada stalno učitava ali gotovo da nikakvih rezultata nema. Zna li netko u čemu je problem?
EDIT:
Evo, proradio, radi ko urica. Pozdrav
Zadnji uredio ravilov : 28-12-2010 u 19:07
Bookmarks