Koristio sam via GPS i Igo8 ali na WM (touch HD), ovo mi je prvi android i prva navigacija koju sam imstalirao. Inaće Navigon mi se baš sviđa, brz je, karte su dobre ali bi želio staviti 3.5.0 da mi može raditi rute izvan Hrvatske.
Koristio sam via GPS i Igo8 ali na WM (touch HD), ovo mi je prvi android i prva navigacija koju sam imstalirao. Inaće Navigon mi se baš sviđa, brz je, karte su dobre ali bi želio staviti 3.5.0 da mi može raditi rute izvan Hrvatske.
PREDATOR
Ja sam stavio i dobro radi, nadao sam se da će raditi rute izvan HR, ali ne ide???
Problemi oko instalacije, mislim mogu biti samo u vezi version.xml gdje treba prije pokretanja nove verzije promijeniti par vrijednosti kako je i opisano (mislim da ne treba raditi sve one korake opisane na drugom forumu) nisam baš detaljno pratio, ali mislim da prilikom instalacije programa navigon fresh na komp i pokretanja sa karticom u čitaču, promijeni ID u version.xml-u, tako da taj ID i verziju softa treba promijeniti prije pokretanja novog 3.5.0
Inače, ako netko zna gdje treba biti ona mapa Landmarks... i one datoteke sa extenzijom *.nfs? ja sam stavio u mape
povratak motoroli :)
Bookmarks