Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 536

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam sinoć instalirao Navigon 3.5.0 na svoj HTC Desire i mogu reći da mi ne radi. Ne samo da mi ne radi, već mi je napravio tolike probleme memorijskoj kartici. Nije mi htjelo ništa učitati s memorijske kad sam mob ištekao iz kompa, znači sve što sam imao na memorijskoj, ništa nije radilo. Probavao sam sve i ništa pa sam formatirao karticu i napravio factory reset i sad sve dela kak spada. Inače, prije sam imao instaliran Navigon 2.5.1. i super radi pa sam se sad vratio na njega, radi odlično. Ak ima ko neki bolji prijedlog za neku bolju navigaciju, bio bih mu zahvalan. Pozdrav

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.132
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.132, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 77,0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jurica_m Pregledaj post
    Ja sam sinoć instalirao Navigon 3.5.0 na svoj HTC Desire i mogu reći da mi ne radi. Ne samo da mi ne radi, već mi je napravio tolike probleme memorijskoj kartici. Nije mi htjelo ništa učitati s memorijske kad sam mob ištekao iz kompa, znači sve što sam imao na memorijskoj, ništa nije radilo. Probavao sam sve i ništa pa sam formatirao karticu i napravio factory reset i sad sve dela kak spada. Inače, prije sam imao instaliran Navigon 2.5.1. i super radi pa sam se sad vratio na njega, radi odlično. Ak ima ko neki bolji prijedlog za neku bolju navigaciju, bio bih mu zahvalan. Pozdrav
    Da li ti ta 2.5.1 verzija radi rute iz Hrvatske u neku drugu državu? Meni 2.6.1 neće raditi rutu. Pronadem neku adresu od frenda u Austriji i kada stisnem start neće napraviti rutu nego mi kaže da provjerim postavke koje su već postavljene tako kako treba biti...
    PREDATOR

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Da li ti ta 2.5.1 verzija radi rute iz Hrvatske u neku drugu državu? Meni 2.6.1 neće raditi rutu. Pronadem neku adresu od frenda u Austriji i kada stisnem start neće napraviti rutu nego mi kaže da provjerim postavke koje su već postavljene tako kako treba biti...
    Ne, iz države u državu ne radi ni ovaj moj, a ni tvoj, dakle 2.6.1 verzija. Kažu da radi verzija 3.5.0., ali kao što rekoh, ona mi radi velike probleme na mobitelu pa sam izbrisao i opet se prebacio na 2.5 verziju. Koliko koristim GPS, ovo mi je i super. S verzijom 2.5.1. nikad nisam imao zamjerki, brzo učitava satelite i ima čak neka mjesta za koja sam se i iznenadio. Sad, kolika je razlika između moje i tvoje verzije? Jesi koristio još koju navigaciju osim Navigona?

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.132
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koristio sam via GPS i Igo8 ali na WM (touch HD), ovo mi je prvi android i prva navigacija koju sam imstalirao. Inaće Navigon mi se baš sviđa, brz je, karte su dobre ali bi želio staviti 3.5.0 da mi može raditi rute izvan Hrvatske.
    PREDATOR

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    motorola milestone
    Operater
    Vip
    Bodovi
    10.731
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.731, Nivo: 24
    Bodovi: 10.731, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam stavio i dobro radi, nadao sam se da će raditi rute izvan HR, ali ne ide???

Problemi oko instalacije, mislim mogu biti samo u vezi version.xml gdje treba prije pokretanja nove verzije promijeniti par vrijednosti kako je i opisano (mislim da ne treba raditi sve one korake opisane na drugom forumu) nisam baš detaljno pratio, ali mislim da prilikom instalacije programa navigon fresh na komp i pokretanja sa karticom u čitaču, promijeni ID u version.xml-u, tako da taj ID i verziju softa treba promijeniti prije pokretanja novog 3.5.0

Inače, ako netko zna gdje treba biti ona mapa Landmarks... i one datoteke sa extenzijom *.nfs? ja sam stavio u mape
    povratak motoroli :)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Navigon Serial Key?
    By rhabulin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-07-2007, 20:42
  2. Navigon Mobile Navigator 6
    By Shamanix in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-06-2007, 11:20

Bookmarks