Hvala sta si mi brzo odgovorio, probacu to kako sta si mi napisao,imam stare mape sa torenta MN7_Q1_2013, pise da to radi i za moji 3300 max. Zelim da probam nadograditi na 4310 pa ako moze da mi das uputa za nadogradnju na 4310, a isto tako i linkove za skidanje 4310 soft. a nemam ni najnovije mape Q2015, vidim da ima nesto na forum, MN7 & MN8 europa Q4_2015, jel ovo pase na moji navigon 3300 i dali ima neke druge linkove za skidanje ovo ne bih mogao skinuti ni tri dana?
Jos jednom zahvalujem.
Velik Pozdrav
dopinjeno .......
NAVIGON
-map
Croatia.map, .......................
-NFS
BasicPhonemeFetcher.nfs,Brunnel_EU.nfs,Citymodels_ EU.nfs,CountryProfiles.nfs,Landmarks_EU.nfs,Landma rks_small_EU.nfs,MapDrawer.nfs,Poicats.nfs,Reality View.nfs,Satellite.nfs,TMC.nfs,TruckAttributes_EU. nfs
-POI
ADAC_Camping.nfs,ALB_ADAC_Camping.pom,BD_CNG_E85_H ydro_LPG.nfs .................
Sta treba ubaciti od sve ovo i gde tacno? U uredjaj ima drugaciji naziva za neke .nfs, kao na pr. ovaj (Satellite.nfs) a u moj navigon 3300 max je drugaciji naziv, (sat_EU.nfs) jel to trebam izmeniti ili da ostane kako sta dolazi sa novim nazivom?
Isto tako ima i POI dir. jel trebam ubaciti i to u POI na moj navigon ?

Odgovori uz citat
Bookmarks