!!!!!!??????????????????
!!!!!!??????????????????
Zadnji uredio zuzo : 29-12-2018 u 00:17
Hvala sta si mi brzo odgovorio, probacu to kako sta si mi napisao,imam stare mape sa torenta MN7_Q1_2013, pise da to radi i za moji 3300 max. Zelim da probam nadograditi na 4310 pa ako moze da mi das uputa za nadogradnju na 4310, a isto tako i linkove za skidanje 4310 soft. a nemam ni najnovije mape Q2015, vidim da ima nesto na forum, MN7 & MN8 europa Q4_2015, jel ovo pase na moji navigon 3300 i dali ima neke druge linkove za skidanje ovo ne bih mogao skinuti ni tri dana?
Jos jednom zahvalujem.
Velik Pozdrav
dopinjeno .......
NAVIGON
-map
Croatia.map, .......................
-NFS
BasicPhonemeFetcher.nfs,Brunnel_EU.nfs,Citymodels_ EU.nfs,CountryProfiles.nfs,Landmarks_EU.nfs,Landma rks_small_EU.nfs,MapDrawer.nfs,Poicats.nfs,Reality View.nfs,Satellite.nfs,TMC.nfs,TruckAttributes_EU. nfs
-POI
ADAC_Camping.nfs,ALB_ADAC_Camping.pom,BD_CNG_E85_H ydro_LPG.nfs .................
Sta treba ubaciti od sve ovo i gde tacno? U uredjaj ima drugaciji naziva za neke .nfs, kao na pr. ovaj (Satellite.nfs) a u moj navigon 3300 max je drugaciji naziv, (sat_EU.nfs) jel to trebam izmeniti ili da ostane kako sta dolazi sa novim nazivom?
Isto tako ima i POI dir. jel trebam ubaciti i to u POI na moj navigon ?
Zadnji uredio navigonz : 18-01-2016 u 13:10
prvo da pozdravim velikog gospodina koji mi je pomogao,,,Navigon radi kao urica,,,Mislim da nikad bolje nije radio,,
Lijepi pozdrav iz suncane Rijeke,,
pozdrav!
ekipa neznam kako da objasnim osim slikom
uglavnom imam preveliki font slova na mapama, naime na navigon 7100 uređaj sam insatlirao mn7 verziju softvera i Q1-2016 mape, te mi se događa da cijeli ekran prekrije naziv nekog mjesta primjeri su nize... kako smanjiti font ili postaviti da radi po default-u??
hvala
primjeri: na linku http://imgur.com/a/sMisd
Zadnji uredio sehrz : 08-04-2016 u 18:35
Bookmarks