Naravno da treba biti na vidljivom, bez oblaka i sl. Pogotovo što je slabiji taj gps na mobitelu i lako izgubi signal...Ali pričati da smartfon nije za navigaciju i pametovati da samo PRAVA navigacija može navigirati je bedasto! Bedasto zato što brdo ljudi upravo koristi smartfon za navigaciju... Ako ćemo tako onda je tablet najbolji za navigaciju - jer je najveći ekran!
Slikanje, snimanje videa i slušanje muzike - DA! Ja sam se isto iznenadio kakav Full HD video može snimiti jedan mobitel! Naravno da se to ne može mjeriti sa Full HD kamerom od 10000kn - ali fakat je video odličan - i kako onda ja da kažem da mobitel nije za snimanje HD videa kad ga snimi! Muzika ovisi o slušalicama - utakneš najskuplje i evo ga!
Vratimo se na temu - Navigacija bi upravo bila prava stvar za mobitel! Zašto, jednostavno zato što je mobitel uvijek u džepu - pogotovo kada se izgubimo...bilo pješke, biciklom, autom, busom, kako god! A činjenica da imam Navigon, copilot, igo, sygic, google maps, mireo na mobitelu potvrđuje tvrdnju da mobitel upravo JESTE za navigaciju. Trenutno koristim samo navigon 4.1.3 i odlična je stvar...jedino što se zna desiti da problem bude u apk ili verziji pa da se ruši, nije kompatibilna baš s telefonom i sl.
E da sam profesionalni vozač, kupio bih navigaciju pravu - čisto da ne opterećujem mobitel nepotrebno! Ipak treba istovremeno voziti, pričati i navigati!![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks