= Citat = Izvorno postao santos Pregledaj post
da objasnim. ne zacukava mi aplikacija nego samo glasovne naredbe. grijanje mobitela je jednako bio on na suncu ili u hladu (recimo na taho ploci ispred volana.).

nije mi jasno kako moze taj mobitel "ne biti napravljen za navigaciju", imao sam prije nokiu e52 sa garmin XT mobile, koja nije crashala NIJEDNOM u istim uvjetima a ima vise manje jednako jak procesor.
Jedina razlika je velicina ekrana, s tim da opet mogu ostavit aplikaciju da radi u pozadini (glasovne naredbe), dakle bez da radi ekran. ista stvar, aplikacija nakon nekog vremena jednostavno crasha.

Sad koji je razlog tvog problema neznam , možda se još neko' javi u vezi toga s istim problemom .
Može biti problem "crasha_nja" i u gubitku signala s obzirom da uređaj držiš ispod volana na "Cocpitu" ,
pa ponekad izgubi signal GPS , aplikacija ga nastoji pronaći ali ne uspjeva ... Valjda joj dosadi pa jednostavno "crasha" .
Možda je problem , i u pozadinskom radu nekih drugih programčića , ili može biti interferencija između radio signala ,
koji su se posvađali , a netko mora popustit , a to uglavnom napravi GPS jer njemu je najteže , istovremeno komunicira
s nekoliko satelita , a "jadnik" se zavukao ispod volana gdje ima hrpa elektronike koja može smetat.

To što na Nokiji Garmin radi odlično , ima i razlog tome ; NOKIA je pravi telefon , a ovo drugo su "Chinesse" proizvodnja
za široku potrošnju ...

Koliko znam za taj Tvoj mobitel , po pričanju ljudi i čitanju po Forumima , uglavnom instaliraju iGO MyWay ili iGO MotoNav ,
a mislim da je možda "srce" uređaja od 600Mhz malo preslabo za Navigon.

Ma kakav bio telefon , SmartPhone ili kako se već zovu , nisu za Navigaciju , a sad ćeš postaviti ono isto pitanje "ZAŠTO" !
Pa jednostavno nisu i "GOTOVO" . Osnovna svrha bi trebalo biti glasovna komunikacija , a današnji telefoni imaju sve vrste
nepotrebnih stvari , a najmanje služe za telefoniranje ...