Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 536

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    2.792
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.792, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dal ima ko instaliranu verziju 4.5.0 na wildfireu? ja imam 4.1.0 i crasha mi aplikacija nakon cca 20tak minuta rada, glasovne upute mi zacukavaju takodjer. mobitel se zagrije poprilicno i onda crasha aplikacija. Ne znam dal je procesor preslab ili je nesto drugo u pitanju.

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    71
    Bodovi
    98.690
    Nivo
    76
    Bodovi: 98.690, Nivo: 76
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao santos Pregledaj post
    dal ima ko instaliranu verziju 4.5.0 na wildfireu? ja imam 4.1.0 i crasha mi aplikacija nakon cca 20tak minuta rada, glasovne upute mi zacukavaju takodjer. mobitel se zagrije poprilicno i onda crasha aplikacija. Ne znam dal je procesor preslab ili je nesto drugo u pitanju.
    Nije problem u aplikaciji , vjerovatno je Navigon 4.5.0 nešto bolja , ali to ne znači da će se smanjiti grijanje mobitela ovom novom verzijom .
    Problem je u telefonu , i ako ga držiš u autu na nekom nosaču i da je još na suncu , sigurno da će se zagrijavat . Nema neki veliki ekran ali
    grijat se mora , jer i GPS i sam prikaz Navigacije troši "resurse" , a pogotovo processor i ekran.
    Moj HTC se isto grije , osjećam to kod dužeg telefoniranja , ili puštanja nekog filmića . Imam istaliran Navigon za WP7 , ali nisam primjetio
    nikakvo "zakucavanje" aplikacije , iako se poprilično grije cijeli telefon , a posebno ekran . Očito je da ti uređaji nisu napravljeni za Navigaciju .

Za to postoje klasične Navigacije i cijene su im u zadnje vrijeme jako prihvatljive. U ostalom šteta je i koristiti mobilne uređaje za Navigaciju ,
    pogotovo one "više klase" , koje inače u slobodnoj prodaji nemožeš kupiti jer su preskupi , jedino preko "robovlasničke" pretplate Operatera ...
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    2.792
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da objasnim. ne zacukava mi aplikacija nego samo glasovne naredbe. grijanje mobitela je jednako bio on na suncu ili u hladu (recimo na taho ploci ispred volana.).

nije mi jasno kako moze taj mobitel "ne biti napravljen za navigaciju", imao sam prije nokiu e52 sa garmin XT mobile, koja nije crashala NIJEDNOM u istim uvjetima a ima vise manje jednako jak procesor.
    Jedina razlika je velicina ekrana, s tim da opet mogu ostavit aplikaciju da radi u pozadini (glasovne naredbe), dakle bez da radi ekran. ista stvar, aplikacija nakon nekog vremena jednostavno crasha.
    Zadnji uredio santos : 17-08-2012 u 13:34

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    71
    Bodovi
    98.690
    Nivo
    76
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao santos Pregledaj post
    da objasnim. ne zacukava mi aplikacija nego samo glasovne naredbe. grijanje mobitela je jednako bio on na suncu ili u hladu (recimo na taho ploci ispred volana.).

nije mi jasno kako moze taj mobitel "ne biti napravljen za navigaciju", imao sam prije nokiu e52 sa garmin XT mobile, koja nije crashala NIJEDNOM u istim uvjetima a ima vise manje jednako jak procesor.
    Jedina razlika je velicina ekrana, s tim da opet mogu ostavit aplikaciju da radi u pozadini (glasovne naredbe), dakle bez da radi ekran. ista stvar, aplikacija nakon nekog vremena jednostavno crasha.

Sad koji je razlog tvog problema neznam , možda se još neko' javi u vezi toga s istim problemom .
    Može biti problem "crasha_nja" i u gubitku signala s obzirom da uređaj držiš ispod volana na "Cocpitu" ,
    pa ponekad izgubi signal GPS , aplikacija ga nastoji pronaći ali ne uspjeva ... Valjda joj dosadi pa jednostavno "crasha" .
    Možda je problem , i u pozadinskom radu nekih drugih programčića , ili može biti interferencija između radio signala ,
    koji su se posvađali , a netko mora popustit , a to uglavnom napravi GPS jer njemu je najteže , istovremeno komunicira
    s nekoliko satelita , a "jadnik" se zavukao ispod volana gdje ima hrpa elektronike koja može smetat.

To što na Nokiji Garmin radi odlično , ima i razlog tome ; NOKIA je pravi telefon , a ovo drugo su "Chinesse" proizvodnja
    za široku potrošnju ...

Koliko znam za taj Tvoj mobitel , po pričanju ljudi i čitanju po Forumima , uglavnom instaliraju iGO MyWay ili iGO MotoNav ,
    a mislim da je možda "srce" uređaja od 600Mhz malo preslabo za Navigon.

Ma kakav bio telefon , SmartPhone ili kako se već zovu , nisu za Navigaciju , a sad ćeš postaviti ono isto pitanje "ZAŠTO" !
    Pa jednostavno nisu i "GOTOVO" . Osnovna svrha bi trebalo biti glasovna komunikacija , a današnji telefoni imaju sve vrste
    nepotrebnih stvari , a najmanje služe za telefoniranje ...
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Navigon Serial Key?
    By rhabulin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-07-2007, 20:42
  2. Navigon Mobile Navigator 6
    By Shamanix in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-06-2007, 11:20

Bookmarks

Pravila postanja