pozdrav ekipa! imam huawei u8650,i htel bi konačno neku navigaciju poštenu instalirati gore,a nikako ne uspjevam. navigon aplikaciju instaliram,ali mi onda javlja da nisam kao aktiviran u android market,valjda zbog toga da kupim mape pretpostavljam hm..može ko pomoči sa aktivnim linkovima i mapama,stvarno sam nikud nikam više? fala puno!
sakini c... verziju,kojoj ne treba root i lucky patcher.. pa bude radilo
Moj Tablet (Android) , uopće nema hrvatski jezik i kad sam instalirao MoreLocale2 , samo Navogon radi na HR , ostalo je isto kao i prije . U postvkama je uključena Hr tipkovnica , ali u ostalim aplikacijama ne služi ničemu , niti prikazuje naša slova ...
Čudno ali je tako ...
Mislim da tu nije pomogao ML2 , nego je Navigon skužio , kad si "Updatao" karte ili onih 480 Mb NFS datoteka , bez kojih neće radit ... Zato što program "kuži" iz koje zemlje se spajaš na Internet , pa ti stavi HR postavke želiš li to ili ne .
Kad bi i Kinez preko naših providera stavljao Navigon i njemu bi bilo sve na HR i glas i meniji ... Sad kad malo razmislim malo je bedasto jer ako odem u neku "bananna" državu i nadogradim karte kako će izgledati menu Navigona ili jezik ...
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
najiritantniji dio mi je sta se glasovne upute moze samo mjutati, ne i stisati... cak ni medijske volume tipke ne pomazu. (HTC Wildfire)
radi se o verziji 4.1.0
dal su mozda to apdejtali u novijim verzijama?
Postoji verzija 4.1.3 , ali većina kaže da nešto ne štima ... Imao sam istu verziju kao i Ti na Tablet PC-u i nisam imao nikakvih problema , podešavanje glasovnog navođenja radi na mehaničke tipke sa strane i na softverske ...
Imao sam sličan problem na klasičnoj navigaciji , ali sam to uspio rješit u Folderu ..Navigon\Setings\Core\CoreConfig.ini ,
gdje se nalazi na Androidu neznam . Podešavanje zvuka u aplikaciji Navigon mora biti negdje u "Setings" ispod (ili iznad) onog "mute" ...
Ja imam verziju 4.5.0 i tamo se može smanjivati/pojačavati zvuk sa tipkama volume up/down, ali ... samo kad ona iritantna baba priča. Ako stisnem tipke kad ona šuti onda mi se stišava zvuk za multimediju, ali to ne utječe na Navigon. Ako stisnem kad ona nešto priča onda se stišava (pojačava) njezin glas.
Ne znam da li to radi na 4.1.0, ali probaj.
Na Postu #382 piše šta treba napraviti , ako koristiš Android bez HR jezika !
Bookmarks