Dakle, da se ne udaljimo s teme. Sad sam se povezao sa Navigonom i imam jedan problem. Naime, rute unutar Hrvatske mi rade, a one kad pokusavam izvan Hrvatske, te mi ne zeli ucitati. Kad npr. odaberem neku tal.rutu, pojavi mi se sljedece: Could not calculate rute. Changes to the route profile might solve the problem. Tap on 'Route profile' and select the folowing settings: Mottorways, Ferries, Tolroads - ALOW, Speed profiles - Car. No, tu mi je sve namjesteno kako i pise i znam da bi mi rute preko granice morale raditi jer imam verziju 3.5.3 . Jesam jos prije nesto krivo napravio? Naime, imao sam instaliranu verziju po uputama 3.5.0 i onda sam preko Applaneta updejtao na 3.5.3 i prije toga preimenovao onu xml. ekstenziju. Mozda krivo radim? Idem probati napraviti rutu sa verzijom 3.5.0. Kako vama radi? Mislim, kako ste se prebacili na verziju 3.5.3?
Nece ni u verziji 3.5.0. Ne znam sto nije dobro. Dajte vi probajte ak vam radi, a radi vam, pa cete mi reci na koji nacin ste instaliravali. Za Hrvatsku radi super rute, a izvan granice mi izbaci ovaj problem gore, koji sam maloprije naveo.

Odgovori uz citat
Bookmarks