Ne tvrdim da nisi u pravu , treba imat i navigaciju na SmartPhone , jer nikad neznaš gdje Ti može zatrebat , pogotovo u nekom većem gradu koji Ti nije poznat . Možeš koristiti i pješački ili biciklistički mod , ako to ta Navigacija podržava , recimo na planinarenju , odnosno šetnju po planinama zacrtanim stazama po Topo karti , za te stvari je telefon dobro došao . Prije svega baterija u odnosu na klasičnu Navigaciju puno više traje . Za Auto navigaciju SmartPhone ili tablet nisu dobri , jedino da te dovede na krajnje odredište ili točnu adresu , ali kad si već dovoljno blizu odredišta . Držati jedan iPhone ili Samsung Galaxy S3 , Xperiu ... okačenog na nosaču u autu nekoliko stotina kilometara ili desetak sati , radi "Navigiranja" jednostavno nema smisla . Osim toga ekran je previše sjajan i na SmartPhone i na Tablet PC-u , tako da bez obzira na veličinu ekrana više vidiš sam sebe kao u ogledalu nego samu rutu koju Ti pokazuje ... Imam klasičnu Navigaciju , SmartPhone ,i TabletPC , pa sam uspoređivao sve te uređaje , i radi toga sam stekao takvo mišljenje s kojim se Ti i većina ljudi ne slažu .

Cjenim svaku dobru kritiku , u ostalom s tobom sam se lijepo popričao , ako ništa drugo i to nešto vrijedi ...

Pogledaj malo na ovom Forumu , vidjet ćeš da sam stavljao teme sa uputama i linkovima , za "klasičnu" i SmartPhone navigaciju i da nisam baš "anti-protivan"