Pozdrav svima,
novi sam ovde, iz Kastela, na preporuku admina otvaram thread da cujem Vasa misljenja. Ovo je email koji sam neki dan poslao svim udrugama potrosaca, raznim novinama, operaterima i opcenito svima koji su mi pali na pamet. Mozda san u krivu ali prosudite sami.
Dobar Dan svima,
Zelio bih podijeliti nedavno iskustvo sa mojim mobilnim operaterom Vipnetom. Naime, ovih dana operater reklamira akciju gdje svaka obnova racuna dobiva. Da je to stvarno tako, uvjerio sam se i sam. Samo mi je jedna stvar upala u oko kod obnove racuna i kako cu ovaj mail objaviti na svim portalima na kojima aktivno sudjelujem (poprilican broj), zelio sam ga poslati i na ovaj nacin pa ga mozda i udruga “Potrosac” moze razmotriti.
Prije 10-tak dana obnovio sam racun bonom od 100 kn I dobio 30 besplatnih minuta razgovora unutar VIP mreze koji vrijede 7 dana. To i nije lose s obzirom na moju tarifu gdje sam ovakvom nagradom dobio blizu 30% vise razgovora. Uz besplatne minute dobio sam i poruku sadrzaja “Iznenadjenje! Dobili ste 30 minuta…… Za jos atraktivnija iznenadjenja obnavljajte Vipme racun iznosom bona vecim od 100 kn.” Naravno, naivan kakav jesam, shvatio sam poruku na nacin da ako obnovim racun iznosom vecim od 100 kn tada ce i nagrada biti atraktivnija. U razgovoru sam i prijateljima spomenuo da je prva nagrada bila dobra pa sto ne bih obnovio opet vecim iznosom. I tako ja prije dva dana obnovim racun bonom od 400 kn I naravno, dobijem nagradu. Ovaj put je nagrada 30 besplatnih SMS-ova unutar mreze. Razgovarajuci sa sluzbom za korisnike doznajem da je to najmanje sto se moze dobiti i da sam krivo shvatio poruku kod prve nagrade.
Daljnjim razgovorom sa sluzbom za korisnike sam jedva uspio dobiti mail na koji bih mogao zatraziti daljnje informacije ili poslati prituzbu. Valjda operater misli da je nepogresiv i zasto bi itko uopce imao prituzbu. Eto, zelio bih da mi “potrosac” odgovori koliko sam krivo ja i svatko s kim sam poruku raspravio bili u krivu. Ima nas vec poprilican broj i ovo je postala glavna tema razgovora danas.
Zelio bih naglasiti da ja od Vipneta ne zelim nista, jednostavno sam razocaran. Nagrade su uvijek dobrodosle i bilo bi mi draze da mi nisu dali nista nego na ovaj nacin doveli u zabludu. Ne zelim ni sluzbeni odgovor vec samo vasa razmisljanja ako je moguce.
S postovanjem,
medo2
Kastel Luksic

Odgovori uz citat

Bookmarks