Pozdrav ekipi koja se upravo vratila doma s nogaća i naravno odmah se zahaklala na forum...![]()
![]()
Pozdrav ekipi koja se upravo vratila doma s nogaća i naravno odmah se zahaklala na forum...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
drugi
bem ti, murja me zaustavila na povratku, 5 frajera u marici čeka na cesti kojom valjda u ovo vrijeme proše jedan auto svakih sat vremena...
traži me tip da mu otvorim gepek i ja ga pitam moram li ja to napraviti i on veli da, ja reko "jeste sigurni" i drugi murjak uleti sa ne morate... ja sam kaj nisam umro od smijeha i otvorim mu gepek i velim ovom prvom da laže i onda se počeo izmotavati da kao moram ako oni odu po nalog i tako neke šeme...bolje da mi pomiriše znojne stvari nego da se svadim
![]()
...koji si mu to "gepek" otvarao???![]()
heh
btw, skoro sam zaboravio spomenuti wb-ove golgeterske sposobnosti, uostalom to je ionako razlog otvaranja ovog threada![]()
pa di ste hakleri?![]()
evo me
morao sam spasiti obraz forumaške ekipe u zadnjim minutama sa 2 gajbe![]()
eh da kad sam ja izašao iz igra vodili smo sa 4 gola razlikeIzvorno postao gog
kad ono ja se otišao tuširat a vi skoro izgubili dobiveno i eto
srećom "posralo te" i spasio si nam obraz
btw. nogas je u četvrtak ovaj tjedan
gajbe čega?![]()
Te gajbe na koje ti misliš me čekaju u subotu![]()
Ovo je iz druge teme al da nastavimo ovdje - zakaj chelexa nema??Izvorno postao gog
e da, jesmo ovaj tjedan u čet ili sri? U kolko?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ozlijeđen jeja mislim da je četvrtak u igri...
mene je murjak zaustavio nedavno. optužio me da sam pričala na mobitel. koj lažljivac.
naravno da nisam platila kaznu. još bi ga stukla tam.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
a jesi prije toga igrala nogomet? Ne? Onda se ne broji...![]()
Naravno, to nema veze sa spolom? Jednom sam na Sljeme išao, u nedjelju u 10 do 7 me krele zaustavi i veli "jeste nešto pili" a ja ga gledam, sa sarmama po dočima, sav krmeljav, i velim "pa naravno! Idem gore štundat al sam se priej toga naroljo ko životinja u nedjelu priej 7". I tip me van, pa puši, pa ovo, pa ono...
Eh, da sam žensko...![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
.. bi ga pušio![]()
počeli smo zachetavati nogas thread, ali nema veze... Jučer mi je opet murja pregledavala auto, baš su se zaljepili za mene u zadnje vrijeme...
a ja sam nam obraz i stvorio da bi ga gog mogao spasiti...Ipak, gol s natkoljenicom je legendaran...
![]()
'bate a ja sam ga baš propustio...šmrc
neka iskupio se za spavanje u prvom dijelu tekme
očito sam ga ja kočio![]()
Nisam dobio pravu loptu![]()
buš dobil u četvrtakviše njih.....
nisam znal da imate sakupljača loptiIzvorno postao damgol
![]()
LOLČINA!Izvorno postao tomo
![]()
dogovoreno![]()
marš starkeljo![]()
bit će tebi lolčina u četvrtak![]()
ja dolazim za jedno 2mjeseca...samo da mi noga profunkcionira....mogli bi izazvat ekipe s drugih foruma...hehe
![]()
Bookmarks