Ovo mi je nevjerovatno,u pravilu sve skupe uredjaje operateri drze nezakljucane, kao primjer Tele2, a ovo iz VIP-a mi nije jasno, nista, pratite XDA developerse i prvi custom unlock rom je vas![]()
Ovo mi je nevjerovatno,u pravilu sve skupe uredjaje operateri drze nezakljucane, kao primjer Tele2, a ovo iz VIP-a mi nije jasno, nista, pratite XDA developerse i prvi custom unlock rom je vas![]()
Hero je lockan na Tele2, što nije?
A što se tiče rootanja ovo je Paul na Modacou rekao:"A quick update - I will have extremely limited Internet access for the next 2 weeks, so there won't be any further progress from me on rooting the Legend until I am fully back online on the 20th April.
The current Legend root status is that I DO have root access in a method that I believe can be replicated on other devices (I have a retail device and i've had no issues), however HTC have implemented some rather sneaky protection methods that prevent writing of data to key partitions (boot, recovery, system etc.) which prevent us from enabling custom ROMs etc.
Aside from hoping an engineering SPL (and a way to flash it!) emerges, I do have a number of approaches I plan to try that I hope will unlock the last piece of the Legend puzzle, so don't give up hope just yet... progress IS being made."
Rootanje + promjena roma = sim unlock? Ja sam mislio da nije, ispravite ako griješim.
Na wm-u promjena roma nema veze s sim unlockom, pa sam zato mislio da je i na androidu tako.
Bookmarks