Pa zar postoje teme uopće?
Zanima me kako prebaciti teme za motorolu preko USB kabla na mobitel.
Mobilni uređaj mi je V300@V600.
bEKi20
Pa zar postoje teme uopće?
Teme postoje da i ne. Ovisi o definiciji teme.
Postoji jedan file koji sadržava samo naziv wallpapera, screensavera i melodije. Pa kad ga odabereš uključi to troje.
Ali to nije klasična tema, jer ne sadrži u sebi dotične fileove, nego samo njihova imena.
Ima kod mene tutorial kak se radi s tim, baš sam ga jučer stavio online![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Koliko se meni cini fileovi sa extenzijom mtf su theme (u jednom file je sve)
Da. Ali koliko god sam ja probao, nisam to uspio pokrenuti da radi na mom mobu. Jednostavno ne ide...
Preko bluetoota prevuces temu na obex push i radi![]()
I jel to baš drukčiji izgled gumbiju, ikona ili je to samo određena color schema?
nazalost drugaciji izgled wallpapera, screensavera i melodije
Koliko sam skužio, stvar funkcionira pomalo glupavo:
MTF je tema koja sadrži u sebi wallpaper, screensaver i melodiju. Kad se spusti na mob, a što je moguće samo preko WAPa ili BTa, raspakira se i naprave se 4 filea. Jedan je onaj famozni TCF, sa zapisom imena ostala 3 filea. Ostali su wallpaper, screensaver i melodija. Melodija se sprema u /a/mobile/audio, a ostala 3 u root (tj. u /a/).
Zato čisti upload preko USB kabela ne fercera - jer mob ne prepoznaje sam MTF kao takav, nego ga mora raspakirat, što radi kod downloada.
E sad, trebalo bi potvrdit to. Misko, mozes li ti pogledat koji ti je sadržaj /a/ foldera na mobu, pa onda instalirat neki MTF preko BT-a (ja nemam je**ni BT) i opet provjerit sadržaj /a/ foldera - da vidimo jel' tome tako.
Gde mogu da downloadujem hex workshop
http://www.bpsoft.com
Ja ovog ima već godinama, valjda je dosad izašlo hrpu novih verzija. Al imaš i onah Xiv32 (mislim da se tako zove) koji je freeware, a za ovo kaj treba i više nego dovoljan...
Blue devil sutra imas podatke f*ckig battery is empty![]()
Shit happens
![]()
*.mtf sadrzi wallpaper screensaver mp3 i *.tcf i sve to strpa u /a/ prilikom instalacije
Eto ga na!![]()
![]()
Hvala, Misko.
Tak da sve kaj treba je taj file sklepat, i postavit WP i SS u root, a melodiju u folder s melodijama.
![]()
Mislim da se soft za pravljenje tema zove media manager - svojevremeno sam ga probao ali nisam siguran da li moze i da raspakuje temu
Gdje mogu skinut theme? Mogu se slati samo preko BT-veze ili i preko data kabla??
Izvorno postao M. NeMeC
samo i isključivo preko BTa....
linkove imaš ovdje na forumu. tema ti uključuje tri filea
jel znaš neki link s kojeg se mogu skinut gotove teme? ni najednom od ovdje spomenutih to nema,a i btw jel se mogu skinovi ubacivat preko bt-aIzvorno postao BlueDevil
Bilo je na www.motclub.com ali taj site (malocas) je down. 6 thema imas na www.v525.com ali se moras registrovati - besplatno.
Bookmarks