nije ti to profi niti pod razno,to ti je malo kvalitetniji originalni blic,malo kvalitetniji jer može micati glavu=gore-dolje,jer ima pttl i može bezžično a i može skroz manualno ako imaš neoriginalne ili stare pentaxove ne af objektive,svi slabiji modeli te nebudu zadovoljili (mislim na original ili zamjenske) osim ako se ne misliš igrati isprobavanja jačine bljeska itd itd...,a jači modeli ti več spadaju kak ti kažeš u profi i po jačini bljeska i po svim ostalim karakteristikama (i po cijeni),ovo ti je zlatna sredina baš za amatera,tak da ti je moj savjet rađe šparaj i kupi kaj trebaš nek da se razočaraš kad budeš kupio nešto za 500-700 kuna ili manje,nemoj misliti da te podcjenjujem da se nebi ti znao služiti skroz manualnim blicem (za kakvih 500-700kuna ili manje) jer bi morao vizualno namještati jačinu bljeska i igrati se postavkama, samo kažem iz iskustva da se ipak ne isplati pogotovo ak nemaš iskustva, Metz 36 AF-4 digital bio bi idealan s obzirom na sve tvoje uvjete za tebe čini mi se da je to mali brat pentax-u af-360fgz (optimum 749kuna),evo par osvrta o njemu:"To je jedan od 'glupljih' bliceva koje mozes uzeti, no radi dobro i brzo, 4 baterije idu unutra... auto TTL radi dobro, kompenzaciju radis na tijelu aparata i to je to. On na sebi ima doslovce on/off tipku i indikator kada je TTL ulovio svoje. -----Ja imam taj flesi za moje potrebe je ok. iako niste bas jako zadovoljni ulozeno isplativo. mislim da sam ti pomogao u odluci,sretno,bok!!!

Odgovori uz citat
Bookmarks