Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 71

Tema: PENTAX k-x

Threaded View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
    Zanima me zasto ja odluka pala bas na Pentak k-x?

Nije da imam nesto protiv navedenoga modela foto aparata, ali cudi me odluka s obzirom na to da se ne radi bas o najreklamiranijem modelu na trzistu za tu cijenu. Pored toga ako ste napmenuli da vec koristiti Canon, cudi me i odluka da prijedjete na nesto drugo, s obzirom da i Canon ima model u cjenovnom rangu modela k-x.

Pored navedenoga, ne spominjete optiku...samo tijelo, naravno nije dovoljno. Mislite li kupovati kitove koje nude proizvodjaci ili mislite kupiti samo tijelo a onda optiku kupovati ciljano i odvojeno od tijela? Ovo bi mogla biti bitna informacija.

Samo k-x tijelo ima jednu ozbilju manu (pogotovo u sprezi sa objektivima vecega raspona i time vece duljine i mase, zato je i pitanje optike bitno rpilikom ovoga odabira), a to su dimenzije tijela. Osim mozda Olympusa 620 ili onoga njihovoga PEN sustava, ne znam za manje tijelo od k-x modela. Na tako malome tijelu nije bas najzgodnije koristiti teze i "dulje" objektive, jer prilicno izbacuju tijelo iz balansa...pogotovo na stativu...imate osjecaj kao da vam objektiv konstantno "visi" sa tijela.

kupio bi K-x sa kit objektivom, a koje objektive ću kasnije trebat odnosno preferirat bum vidio, a za koju god ak zagrizem onda bu i neko tijelo večih dimenzija, onak muškije.

ostala dva kandita su nikon D3000 i canon 450, sve sa kit objektivom, za početak, mislim valda to nebude vrhunac, jer listam knjige, klikam po netu, sad samo da kupim neš od ta tri i pucanje
    Zadnji uredio pinkdpanter : 16-03-2010 u 13:50

Slične teme

1. Pentax Optio W80
    By Chipy in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 26-09-2009, 19:56
  2. Pentax X70
    By wajbul in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 09-09-2009, 14:54
  3. Pentax Optio (S) 30
    By suba in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti