koliko ja znam za k700 ne postoji...
Molio bi nekoga ko zna dali postoji i od kud bi se mogao skinuti program pomocu kojeg bi mogao saltat programe na Tv.Za nokiu postoji takav program sad ne znam dali postoji za sonyericsson!
Hvala!
koliko ja znam za k700 ne postoji...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ocito ne gledas tv tam ti ga reklamiraju ali ako mi ne vjerujes evo ti link pa si pogledaj!
http://www.gsmarena.com/index.php3?s...-phones-19.php
Izvorno postao Alan
alo čitaj malo bolje šta se piše, čoek ti je rekao da za k700 ne postoji, a ne da k700 ne postoji![]()
hahaha,strasno kakvih sve ima.
To ti je tak kad samo preletiš prek posta, pa ovak zabriješ.
Mislim da nema takve aplikacije za K700i jer on ne koristi symbian. Samo mislim.
Što ne znači da neko nije napravio takvo nešto...
Pozdrav
Dali K700i ima blic iliti bljeskalicu
Ima, mada to baš nije blic, niti bljeskalica nego svjetloJedino što se može nazvati blicem na mobilnim telefonima je Siemensova vanjska kamera...
Gog prijatelju mozeli malo pojasnjenje ovo je kao IMA ali NEMA,na blic kalsican mislim kao fotoaparat.
Pa dobro šta je vama (pogotovo nekim supermodsima ovdje) - blic je u ovoj temi off topic pa ako nekog nešto zanima u vezi toga nek si otvori drugu temu.
Hvala.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Naime,dotični program za K700 postoji i to ni manje ni više nego original SE program.kad ste zadnji put bili na njihovim stranicama? ts ts![]()
omogućuje daljinsko upravljanje elektroničkom opremom koja je opremljena BT-om.(podržava upravljanje iTunsima,Windows Media Playerom,Power Pointom,WinDVD-om,Windows desktopom).nigdje se ne spominje TV iako je prikazan na web stranicama.
program je dostupan preko wapa.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Ako podržava upravljanje sa Bluetoothom, onda podržava i ovo. Pogledajte temu bluetooth i winamp u Bluetooth forumu. To je aplikacija za Siemens S65, ali možete probati.
ali vjerujem da je Alan mislio na klasično upravljanje TV-om preko infracrvenog porta (otud i usporedba s programom za nokiu) koji se nalazi na vrhu K700i. Preko BT-a teško da se (još) može upravljati TV-om je takav TV AFAIK još ne postoji a za neki dodatak isto nisam čuo (osim za pregledavanje slika s moba na tv-u preko mediaviewer-a).Izvorno postao gIK
Bookmarks