samo sam čeko vaše odgovore da mi preporučite 3310. sve ok ne ljutim se meni je to šala vama ozbiljan prijedlog. uglavnom to je istina slabo pazim na stvari cijenim ih koji mjesec dana pa onda sve sjebem i kasnije plačem niti imam novce niti ono što sam kupio. šta je preživio moj 6151 to su drame. ispao mi je iz džepa kad sam se vozio na motor pri 80 kmh i udario od zid. zadnji oklop se sasuo u komadiće a mobitel je na svo čudo nastavio radit ispado mi sa 10 m na beton. dokrajčilo ga je to kad sam skočio s motorom oko 5 m uvis i pao na džep gdje mi je bio mobitel. puko je ekran nakon što sma promjenio ekran živio još 2 dana ispo mi iz džepa s 10 cm visine i više se nije upalio. a trajao mi je pune dvije ipo godine. i skupljam novce i kupim ovaj 6220 c a ostalu ušteđevinu potoršim na popravak. možda ga uspijem prodat jer kad se mobitel gledan s vana izgleda kao nov. no ima kineski ekran i neradi mu gps. i od tih novaca kupim polovan N82. samo vidim da n82 ima stariji OS(Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1) dali se može nadogradit na Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2
i N82 ima Dual ARM 11 332 MHz processor; 3D Graphics HW Accelerator
a 6220 ARM 11 369 MHz processor
koji ima bolji procesor

Odgovori uz citat
Bookmarks