prednost n95-ice je veci display, bolju tipkovnicu i bolji dizajn (po meni)... n82 ima bolju kameru (xenon), bateriju, nema slide kao n95 koji se rasklapa, ima vise RAM-a...
to ti je manje vise to... moj savjet N82, pogotovo ako je u crnoj verziji.
Pozdrav ljudi, prijatelj nemože odlučiti va dva mobitela.Koji da uzme,šta vi mislite,po meni bolja n82.Radi se o običnoj nokiji N95 a ne o onoj od 8 GB.Oba su polovna, za istu cijenu i u savršenom stanju.Hvala vam
prednost n95-ice je veci display, bolju tipkovnicu i bolji dizajn (po meni)... n82 ima bolju kameru (xenon), bateriju, nema slide kao n95 koji se rasklapa, ima vise RAM-a...
to ti je manje vise to... moj savjet N82, pogotovo ako je u crnoj verziji.
"all in one"
govori o običnoj n95...
Svakako uzmi n82, da je ova od 8gb onda bi mogao razmišljat, ovako nemaš šta. Obavezno n82
....
Moj frend je imo n95 i kad mu se pokidala prije par mjeseci uzeo je n82 i oduševljen je. Kaže da je kamera neusporedivo bolja od one na n95 i da je kavliteta izrade na razini, an ko na n95 kojoj je nakon 6 mjeseci ošla opruga od slidera.
Obična N95 je jako loša, slide se rasklima sam od sebe, N82 neka kupi svakako, neće požaliti.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Definitivno N82Kvaliteta izrade neusporedivo bolja, duplo više RAMa, xenon... Enough said
![]()
N82 iz više razloga: bolja baterija, ksenon blic, bolja izrada, noviji, brži
N95 ima veći displey, ali je slide pa je dosta i klimav i baterija mu je loša
Uzmi N82, nećeš pogriješiti...
(osobno bih potražio crnu N82, jer mi izgleda puno bolje od srebrne)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
N82 je sigurno bolji izbor.Ima solidnu bateriju u odnosu na N95 kojoj jedva izdrži i jedan dan.
N82 je iz jednog dijela,a N95 je katastrofalno izrađena i ima najgori slide u povijesti mobitela.
Ksenon je još jedna prednost,a jedino što se kod N95 može navesti kao prednost je nešto veći ekran....
Bookmarks