Koliko sam upratio, uglavnom većina ljudi džonglira s nekoliko mobitela i kartica - tražeći najpovoljnije...Jedan mob za sms-anje unutar vipa, drugi za sms-anje t-mobile, treći za sms-anje unutar tele2, a onda opet tako i za zvanje - po jedan mob za svaku mrežu... Malo sam karikirao, ali prema tome idemo! Ja sam pokušao to izbjeći tako da su mi familija i prijatelji na tele2. Ali svejedno bi mogao imati još jedan tomato!
Te komplet tarife mi se svidjaju - dobije se net,smsovi i zvanje u jednom...samo je poskupo...
Kada kažem da ću ostavit mob i koristit govornice - to je zato jer ako se u krizi treba nečega odreći što onda treba biti prvo na popisu: mobitel ili struja!? mobitel ili hrana? Mobitel ili voda? A i bez mobitela se može preživjeti - ljudi su tisućama godina živjeli bez mobitela! 500kn mjesečno za mob je ludilo!!! Pa rata kredita za stan je 1500kn...Znači svaki čovjek za života kupi stan operateru...Presmiješno! Kad im ljudi više nebudu mogli kupovat stanove, postat će im bitni korisnici koji kao ja prestanu koristit mobitel! Ili ću uzet tarifu tomato na tuđi račun...Pa nek me zovu svi redom!

Bookmarks