Koji player koristiš?
Naravno da sa videom koji snimiš mobitelom nemaš problema, on koristi codece već ugrađene u SW.
Obradim .avi sa Total Video convertwer-om 3.50, dodam titl i prebacim na mob. Prilikom pokretanja dobijem poruku da zapis ne može u cijelosti reproducirati i potom mi započne sa reprodukcijom samo zvuka. Kod reprodukcije snimljenog materijala pomoću kamere nemam nikakvih problema.
Help!!
Koji player koristiš?
Naravno da sa videom koji snimiš mobitelom nemaš problema, on koristi codece već ugrađene u SW.
Real Player
Dal ima veze to kaj su mi snimljeni zapisi kamerom rez. 320*240, dok mi je dvix 352*288
Instaliraj Core Player, a Real player zaboravi. Nema veze što ti je rezolucija veća. Core player možeš naći u mom sigu, al moraš imati certifikat ili hakiran mob.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Instalirao coreplayer!!
Međutim kada pokrenem reprodukciju ponovo mi diže Realplayer. Probao sam iz Coreplayera direktno otvoriti film, ali on mi otvara samo zapise koji se nalaze na memoriji mobitela. Neznam kako ga natjerati da mi zaviri na memorijsku karticu. Pokušao sam divx prebaciti na menoriju moba, ali nema mjesta.
Da li je potrebno ukloniti Realplayer i ako je, kako??
Hvala svima na pomoći!!
Otvori core player - menu - open files - na vrhu popisa ćeš vidjeti strelicu za gore i dvije točke. To te diže jednu razinu iznad i klikni je nekoliko puta da dođeš na popis diskova (C, D, E...). Uđi u E (mem kartica).
U core playeru u postavkama možeš podesiti da automatski otvara video fajlove (kvačicama odaberi koje formate). Real player kasnije više nema nikakve veze.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Posto je tema vec tu da napravimo par usporedbi
Koji converter vi koristite i u koji format konvertujete za reprodukciju na telefonu. Na svom N78 koristim smartmovie, medjutim, kvalitet snimka nakon konverzije sa pripadajucim konverterom bas i nije najbolji. Konverzija u mp4 bude mi kvalitetnija, u tu svrhu koristim xilisoft i otvaram core playerom.
Zanima me postoji li kakav program koji intergrise subtitle u sam video file? Dosta sam isprobao ali nije bilo nekih rezultata.
pa smartmovie integrira titlove u film kod konverzije
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks