Bok, istekao je link na megauploadu za .cam file za karte hrvatske, jel mi može netko poslat link neki gdje mogu skinut taj file? (napominjem da je istekao na stranici u toutorialu)
Bok, istekao je link na megauploadu za .cam file za karte hrvatske, jel mi može netko poslat link neki gdje mogu skinut taj file? (napominjem da je istekao na stranici u toutorialu)
Ljudi triba mi pomoć, Sygic radi bez greške, doduše mučija sam se 10-tak dana, na kraju sve živo pobrisa, na novo skinija i uspješno instalira sve iz prve, šta je bilo neman pojma, bitno da sad radi. E sad tija san ubacit POI i nakrca ja njih jedno 30-tak a ono čorak, odma se navigacija sruši kad je upalim ili neće učitat kartu. Nakon toga pobrišem te POI-e i ponovo radi sve. Danas stavin samo jedan (Konzum) POI i opet čorak, opet se ruši, zašto??? Ubacujem POI na već instaliranu navigaciju, jel to ima ikakve veze, a uredno sam napravija kako piše u tutorijalu: Upi u folder: maps\hrv
Icons u folder: res\icons
Pozdrav! Jedno pitanje jel smijem obrisati ijednu datoteku bez da dobijem disk error? npr. da obrišem mapu neke zemlje u kojo nikad nisam bio nit ću ikad bit XD ili instalacijske datoteke za windows mobile jer mi ne trebaju samo zauzimaju memoriju bezveze?
I da kad pokušam instalirat na LG Optimus ME (Android) kad otvaram prog nakon instalacije samo me izbaci i veli da se program neočekivano zatvorio.. Znate li u će,mu je problem?![]()
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Bookmarks