I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Pozz
Imam problem s aktivacijom. Nemam nigdje za odabrati ručnu aktivaciju, kod obje vrste karata. Piše mi ovo:
Ako odaberem ovu drugu opciju, ispiše mi kao nekakvu info poruku, ali umjesto da mi tamo piše nekakav smisleni tekst i taj ID kartice, piše mi samo jedna crtica (-). Jel netko imao takav problem?Molim odaberite metodu aktivacije:
- Automatski preko interneta
- Priručnik sa aktivacijskom šifrom
EDIT:
Da se nadovežem... Mislim da imam isti problem kao i lega_iz_osijeka. Koristim Samsung Galaxy S. On ima 3 vrste memorije: neku svoju internu, nekakvu internu SD karticu i eksternu SD karticu koja se može mijenjati. Ja nemam tu eksternu SD karticu tako da pokušavam instalirati na ovu internu.
Isto kao i legi_iz_osijeka, ni meni se ne prikazuje ništa pod "device id" kad uđem u "about". On je rekao da mu je uspjelo s nekom starijom verzijom. Ja sam isprobao sve 3 starije verzije koje sam ovdje našao, ali ni jednu od te 3 nisam uspio uopće pokrenuti. Rekao bi mi da je aplikacija iznenada prekinula s rradom ili nešto slično. To su bile verzije 7044, 7577 i 7739.
Nakon toga sam opet vratio onu prvu, najnoviju verziju i ona uredno radi (u smislu da mi uđe u nju bez problema), ali opet imam isti problem da ne mogu pročitati taj device ID. Se može on nekako drugačije saznati? Možda s kakvim drugim programom?
Zadnji uredio Wrbhhh : 25-06-2011 u 19:08
Bookmarks