Da, ali karte su od TA tako da su za RH blagi užas.
Da, ali karte su od TA tako da su za RH blagi užas.
bok,
zapeo sam pri aktivaciji karata... na sd kartici u folderu maps, napravio sam dva foldera pod nazivom
hrv i svn. te sam u njih ubacio mape hrv.pak i svn.pak, te sam u svaki folder ubacio World_NT_2012.mlm
uključio program , saznao broj uređaja koji je : 1b0394cbee i dobio aktivacijski kod 8882d8259311
i kada ga upišem, javlja da je kriv ključ ??? kako to ?
molim pomoć
hvala !
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Pozz
Imam problem s aktivacijom. Nemam nigdje za odabrati ručnu aktivaciju, kod obje vrste karata. Piše mi ovo:
Ako odaberem ovu drugu opciju, ispiše mi kao nekakvu info poruku, ali umjesto da mi tamo piše nekakav smisleni tekst i taj ID kartice, piše mi samo jedna crtica (-). Jel netko imao takav problem?Molim odaberite metodu aktivacije:
- Automatski preko interneta
- Priručnik sa aktivacijskom šifrom
EDIT:
Da se nadovežem... Mislim da imam isti problem kao i lega_iz_osijeka. Koristim Samsung Galaxy S. On ima 3 vrste memorije: neku svoju internu, nekakvu internu SD karticu i eksternu SD karticu koja se može mijenjati. Ja nemam tu eksternu SD karticu tako da pokušavam instalirati na ovu internu.
Isto kao i legi_iz_osijeka, ni meni se ne prikazuje ništa pod "device id" kad uđem u "about". On je rekao da mu je uspjelo s nekom starijom verzijom. Ja sam isprobao sve 3 starije verzije koje sam ovdje našao, ali ni jednu od te 3 nisam uspio uopće pokrenuti. Rekao bi mi da je aplikacija iznenada prekinula s rradom ili nešto slično. To su bile verzije 7044, 7577 i 7739.
Nakon toga sam opet vratio onu prvu, najnoviju verziju i ona uredno radi (u smislu da mi uđe u nju bez problema), ali opet imam isti problem da ne mogu pročitati taj device ID. Se može on nekako drugačije saznati? Možda s kakvim drugim programom?
Zadnji uredio Wrbhhh : 25-06-2011 u 19:08
Bookmarks