Nisam znao da treba klilnuti i za novije verzije... probat cu kad dodjem doma...
Thanks!
SVE RADI! Ta kvacica je bila kljucna... hvala jos jednom![]()
Nisam znao da treba klilnuti i za novije verzije... probat cu kad dodjem doma...
Thanks!
SVE RADI! Ta kvacica je bila kljucna... hvala jos jednom![]()
Zadnji uredio NiksaVel : 22-04-2011 u 23:38
imam jedno pitanje.
ja sam instaliro ovu navigaciju na x10 i radi sve normalno stavio sam ove zadnje mape al mi uopce nemokazuje da sam u ulici u kojoj zivim nego sasvim neko drugo ime ulice, inace sam iz slavonskog broda. i jos me nesto zanima skinio sam ovaj glas od ove zenske sto na hrvatskom govori al neznam gdje da ubacim te filove na kartici ???
croatian_woman direktorij kopiras u /res/voice vidjet ces tamo ostale slicne direktorije za druge jezike...
Da li pokazuje krivu ulicu (kriva lokacija) ili krivo ime ulice, ali dobru ulicu?
Ako pokazuje krivo ime ulice na dobroj lokaciji možda je greška u karti. A ako pokazuje krivu lokaciju možda ti je slab prijem pa te ne može točno locirati. Da li si to isprobavao u kući? Izađi van pa probaj.
pokazuje dobru ulicu ali krivo ime ne samo te moje ulice nego pola grada broda pokazuje krivo??? pa vani sam i probavo kad sam iso iz grada bas upalio da vidim jel sve funkcionira ono me odveze na dr. dio grada kad nije to ta ulica koju ja trebam
Zadnji uredio tbogovi1 : 26-04-2011 u 10:35
Koju si verziju Sygica instalirao? Koje si karte instalirao, TeleAtlas ili NavTeq? Bilo je vec rijeci da jedne karte pokazuju krivo ulice u Slavonskom brodu, ali se ne sjecam koje!
Zbog toga napisi koje karte si inastalirao, pa uzmi druge karte! Vjerojatno ces biti bolje srece.
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
stavio sam ove tele atlas. stavio sam ovu najzadnju verziju te navigacije. sad neznam ove ostale modele navigacija kakve su jesu sta bolje ili?
Bookmarks