Pozdrav svima,
pre svega hvala hrc na sjajnom tutorialu za sygic, nije bilo sanse da se pogresijedino nisam iz prve skontao kako da ocitam card ID pri prvom pokretanju sygica, ali sam jos jednom procitao tutorial oko toga i napravio sve. Sad mi samo preostaje da isprobam jer naravno, prvi put nema sanse da uhvatim satelitski signal iz stana.
Ali molio bih za jos jednu info ako moze - da li se zna kada izlazi sledeci update posle .22 jer me isto kao i mann-a muchi rezolucija 320x240, nije bitno sto ne izgleda lepo, ali sitniji font je stvarno jedva vidljiv. A sa .22 ne bih da se igram pa da moram da vracam na .14 zbog bugova koji su spomenuti.
I drugo, da li mogu da se nadju detaljnije karte Srbije i Rumunije? to mi je prvo privuklo paznju, u Srbijici imaju samo najglavniji putni pravci, bez ulica, a i karta je 320 kb?? a u Rumuniji recimo nema temisvarski Traian Vuia Aeroport![]()
Nadam se da ce biti nekog resenja za ovo, jer garminove su karte i rezolucija na mojoj staaaroj nokiji bolje radile.
Pozz.

jedino nisam iz prve skontao kako da ocitam card ID pri prvom pokretanju sygica, ali sam jos jednom procitao tutorial oko toga i napravio sve. Sad mi samo preostaje da isprobam jer naravno, prvi put nema sanse da uhvatim satelitski signal iz stana.
Odgovori uz citat
Bookmarks