Čini mi se da je već bilo riječi o tom problemu i da je problem najvjerojatnije u SD kartici. Nemoj koristiti SDHC karticu! Malo pretraži forum.
Vidim da si našao rješenje, ali za svaki slijedeći problem posjetite stranicu: sygic.com
Čini mi se da je već bilo riječi o tom problemu i da je problem najvjerojatnije u SD kartici. Nemoj koristiti SDHC karticu! Malo pretraži forum.
Vidim da si našao rješenje, ali za svaki slijedeći problem posjetite stranicu: sygic.com
Zadnji uredio hrc50 : 15-04-2012 u 10:39
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
[QUOTE=hrc50;1018787]Čini mi se da je već bilo riječi o tom problemu i da je problem najvjerojatnije u SD kartici. Nemoj koristiti SDHC karticu! Malo pretraži forum.
mobitel uopce nema slot za memorijsku karticu (xperia s), nisam nista uspio po tome pitanju aktivacije, u medjuvremenu skinuo drugu verziju sygica i zasad radi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Imam aplikaciju Sygiyc 11.2 Aura i skinute karte hrvatske, to radi ali karte su jako lose.... koje karte su bolje za Hr za tu navigaciju ili moram instalirati sygic mobile maps 10 sa tim kartama. Da li karte od sygic mobile maps pasu za sygic Aura
Bookmarks