Naletio sam na problem sa zadnjom verzijom Sygic-a (Sygic Mobile Maps 10 v8.14). Imam Nokiu E71, firmware 500.21.009, hacked. Zadnjih dana pokusavam instalirati Sygic (prvo verziju 7), ali ne prolazi. Ili pukne kod instalacije, ili je corrupted file. Nakon toga sam pokusao za zadnjom verzijom i ona se instalirala uspjesno. Skinuo sam Navteq karte, jer sam procitao da su detaljnije od Teleatlasovih, i to je u redu, navigacija se starta, sve naizgled funkcionira u redu, mogu ici po izborniku, mjenjati postavke, dok ne odaberem opciju "Karta". Prikaze mi neki polozaj na karti i kad krenem pomicat kartu u bilo kojem smjeru, izbaci mi "Unexpected error" i aplikacija se ubije. Ista stvar se dogodi kada odaberem opciju "GPS". Kada zelim iscitati koordinate, odaberem "GPS" i dobijem "Unexpected error". Osim kod te dvije stvari, za sada nisam primjetio da se aplikacija rusi. Isprobao sam one opcije sa mjenjanjem postavki vodica i POI-a, iako nisu u izborniku koji je naveden, nasao sam ih, ali ista stvar. Probao sam sa i sa verzijom prije, takodjer se rusi na istom mjestu. Jos cu napomenuti kad radim pretrazivanje karte, isto se dogodi "Unexpected error", ali vjerujem da je to povezano sa "browseanjem" karte. Ima li tko slicnih problema i ako da, kako ih je rijesio?