= Citat = Izvorno postao f3jk3r Pregledaj post
Aplikaciju sam uzeo sa ovog foruma, pratio sam tutorijale, mlm sam morao prepraviti jer sam skinuo navteq karte 2010.07, pa sam samo taj broj promjenio kod definiranja karte. Inace, file je isto sa ovog foruma. Deinstalaciju sam probao, formatiranje ne dolazi u obzir jer se radi o 8gb kartici sa dosta podataka i nemam volje prebacivati sve podatke, formatirati, pa vracati sve natrag samo zbog toga. Kao sto sam rekao, aplikacija radi, cak mi tocno pokaze moju lokaciju kad gps napravi lock, ali kad idem browsat mapu, srusi se. Na prvu bi rekao da nesto ne stima sa mapom, ali mi nije jasno zasto se to isto dogodi kad idem procitat koordinate.
E, pa ak ti se neda formatirat karticu, onda barem zamjeni ****.mlm! Napisao si da si izmjenio nadnevak u ***.mlm! Predpostavljam da si uzeo ***.mlm od karata sa nadnevkom od 10-2009, a ne od karata koje su izašle 07.2010!, promijenio nadnevak i misliš da će biti sve u redu.... Da si uzeo ***.mlm od karata od 07.2010, nebi morao ništa mijenjati!
Ajde, usporedi oba ***.mlm-a pa ćeš vidjeti razliku! Nije razlika samo u nadnevku!!!!