Premjestanje stavki Glavnog izbornika
Upozorenje!
Pronađi u Res\Skin file aplication.q i izbrisi ga. Ako taj file ne izbrises neće se vidjeti promjene.
aplication.q datoteka će se ponovno formirati čim pristupis Sygicu.
Moje je misljenje da su stavke u glavnom izborniku malo cudno podijeljene. Pogotovo "Izlaz" na stranici 2 je "predaleko", tj. moras otvoriti jos jednu stranicu da dodjes do njega. Ja sam izbornik na Nokia 5800 XM prilagodio i sad izgleda ovako:
![]()
Kako to napraviti?
Potrazi u application.skin (\Res\Skin\) ovaj tekst i otvori ga u notepad-u:
Najprije napravi kopiju (u slucaju da nesto krivo napravis!), zatim izmjeni u originalu redoslijed stavki u izborniku po tvojoj zelji. Sve zavisi od rezolucije zaslona, koliko ces stavki imati na prvoj stranici. Kad si to napravio, prebaci ga na mobitel u isti folder (\Res\Skin\).Code:menu.main.navigateTo menu.main.browseMap menu.main.settings menu.main.viewRoute menu.main.traffic menu.main.safetyCamera menu.main.sharePoints menu.main.gpsStatus menu.main.managePoi menu.main.memorize menu.main.exit menu.main.extras"/>
Na isti se nacin moze izmjeniti i Izbornik "Postavke":
Kako poboljsati sucelje SygicaCode:menu.settings.mapOrientation menu.settings.effects menu.settings.skinMode @menu.settings.disableSounds @menu.settings.enableSounds NONE menu.settings.volume menu.settings.connection menu.settings.services menu.settings.features menu.settings.gpsLogs menu.settings.planning menu.settings.tollCharge menu.settings.signs menu.settings.keyboard menu.settings.regional menu.settings.language menu.settings.voice menu.settings.rotate menu.settings.homeLocation menu.settings.loadMap menu.settings.gpsStatus menu.settings.backlight menu.settings.showVersion"/>
Kod Sygic Mobile Maps 10 v8.xx se mogu povecati i vozne trake i table, izmijeniti boja voznih traka i tabli i promijeniti jos neke "sitnice". Postavio sam dokument u pdf formatu, pa ga mozete skinuti ovdje: Izmjene sucelja Sygica
![]()

Bookmarks