a jesi mozda probao prebaciti sa telefona na memorijsku? USB-om, ili koristeci telefon?![]()
Dobio sam jučer ovaj telefon, sve u svemu zadovoljan sam s njim u odnosu kolko me koštao, ma i prezadovoljan.![]()
![]()
I onda problem s memorijom. Naime, mobitel ima 45MB interne memorije i 2GB vanjske (microSD).
Problem je u tome što mobitel neče ništa spremati u vanjsku memoriju, sve sprema u internu, a u postavkama je odabrano "koristi vanjsku memoriju kao glavnu memoriju"I tako nakon 5,6 pjesama memorija je puna i nemožeš više ništa primit u mobitel, a ima zapravo još 2GB vanjske koja se nemože iskoristit.
Gdje je problem, ima tko kakvo rješenje?
Hvala unaprijed.
a jesi mozda probao prebaciti sa telefona na memorijsku? USB-om, ili koristeci telefon?![]()
One day, sky went blue...
A u redu je sad, kad se šalje s moba na mob onda sprema na karticu, ali kad šalješ s kompa na mob preko bluetooth veze onda sprema samo u internu memoriju, ali zato postoji data kabel pa se lako spremi u vanjsku, pojave se 2 memorije u My computer i onda si staviš gdje želiš.
odi u postavke fotoaparata i tamo podesi primarnu memoriju (external). to će riješiti tvoj problem.
ova postavka glavne memorije o kojoj ti pričaš je glavna memorija u slučaju da npr. primiš nešto bluetoothom, pa di će se spremat. brijem da je već ranije bio 1 post sa istim ovim problemom ranije.
Nedavno sam dobila ovaj mobitel i sve je bilo u redu! Sad mi na vanjsku memoriju ne stane ništa jer je memorijska kartica očuvana nekim datotečnim FAT sustavom i prima samo određen broj datoteka
Ako znate rješenje ili odgovor, molim vas da mi odgovorite... Hvala vam!!
spoji je na pc, i na pcu je formatiraj. To ce ti sredit problem.
Probat ću tako, nadam se da će uspjeti... Hvala...
Bookmarks