Ah,jel onda onaj mob koji ima wifi ili wlan moze preko moba imat besplatn internet ili kak...kolika je brzina umtsa i hdspa,sto je brze?
Ah,jel onda onaj mob koji ima wifi ili wlan moze preko moba imat besplatn internet ili kak...kolika je brzina umtsa i hdspa,sto je brze?
Sta ja zajebavam.lijepo sam pitao koja je razlika izmedu wlan i wifi jer vidim neki mobovi imaju to pa neznam cemu to sluzi,a na nekima pise da imaju umts a neki hsdpa i pitao sam sto je brze,jer me interesira jedan mob koji ima hsdpa pa me zanima nesto kod brzine interneta...sta sam ja sam napravio da dobijem neki bann?
Seljački rečeno WLAN ili WIFI ti je internet za po doma a ove ostale kratice ti označavaju brzine internet prometa preko operatera tj svugdje gdje imaš signal svog operatera. Wlan i Wifi nisu baš korisni na mobitelima sa klasičnim ekranima do 2,6" jer nije baš neki gušt pregledavat internet doma na kuuču na ekranu veličine kutiuje šibica, ali zato taj ekran može dobro poslužit za ubijanje dosade u nekom radu na čekanj ali tada ćeš najvjerovatnije koristit internet svog operatera pa su ti važne ove druge brzine, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks