Evo i da jos dam neku manju recenziju, nazalost mana mu je sto nema mogucnost promjene teme ali i ova ugradjena tvornicka mi je sasvim zadovoljavajuca tako da tu nema nekih vecih problema. Vec sam ga danas zatrpao sa mp3, igrama i programima. Cini mi se da je netko pitao za skidanje mp3-a itd. Opera Mini mu radi super kao i klasicni browser tako da tu nema problema, net mu je brz i skida sve bez problema, UMTS rastura i pjesmu od 2Mb skine za 10-tak sekundi ako ne i prije, nazalost HSDPA nemogu da uhvatim iako sam u centru grada. Nisam ga jos nesto 'detaljnije obradio' tako da nista nemogu opsirnije i pametnije napisati dajte mi par dana. I jos ovo sto mi je odlicno, a to je nekakav realan prikaz boja, dosta mi je bolji po tom pitanju od K800i!! Mozda mu je jos mana sto slike od 1-2Mb slabije vrti pri gledanju, treba pricekat malo da je prikaze, ako cu ga usporedjivat sa SE ondam je za razliku od njega sporiji 1-2 sek. Ali dodjes na isto, ili cekao 2 sek. da ovaj mob. prikaze sliku ili cekao to vrijeme da se slika na SE-u 'odmuti i procisti', uglavnom dosta mi baca i dizajnom i menijom na SE.

Odgovori uz citat

Bookmarks