http://www.mobilerated.com/sagem-my750x-games.html
ovdje imas puno igrica i aplikacija....ja sam probala skinit par komada, uglavnom rade , jedino sto neke traze pristup internetu, a te sam obrisala...
i inace ima jedna super stranica za skidanje tih svastarija sam ne znam jel imaju za sagemmy750x------- www.zedge.com
da.neko mi je poslo mms a u vipu jos nemaju postavke za taj mob za mms, sam sam stavila karticu u drugi mob procitala mms i vratila i sve je u redu od tada...
Evo nakon poduzeg koristenja da napisem sta me muci prije svega, a to je baterija koja je vrlo losa, dalje, mob. mi se ured pa svaki put restarta kada ulazim u glazbeni player wtf?? I samo tada. Muci me i tipka 7 koja nece da reagira bas uvijek dobro pri pisanju poruka. I zadnja stvar, ekran mi je nekako pretaman i steta sto se nemoze jos kontrast svjetla podesit pa da bude jos svjetliji. To je okvirno to. Kakvo je stanje kod vas? Neda mi ga se nosit u servis i gnjavit se sa njima. Ostalo je super sve. Uskoro kupujem Samsunga Star tako da cu se ovoga rijesit cini mi se.
kupio sam sagem my750...dekoridan je jer se nalazim u bosni..imao sam problem sa porukom "Memory Full" Prebacio sam karticu u drugi mob. i nasao poruku te je izbrisao...sad imam novi problem..takodje nesto u vezi s memorijom...sad mi izbacuje ovakvu poruku "Not enough memory.Plase delete old CBS messages to save it."
nekontam sta da izbrisem..nema sms ili mms poruke na telefonu..nepokusavam nista savucat pa da mi izacuje ovu poruku...stvarno je iritirajuce...
ako neko zna kakva je to CBS memorija ili ima rjesenje bio bih veoma zahvalan.
Pozdrav!
Gdje mogu skinuti software za prebacivanje slika i mjuze sa kompa na mob i obrnuto , posto planetsagem vise nepostoji a na stranici na koju preusmjeri net nema programa barem ne jos. Da li bi netko bio dobra dusa pa uploadao ili stranicu gdje se moze skinuti najnovija verzija MPAS-A (My Pictures And Sounds) mislim da je novija serija 8. Molim ovo iz razloga što mi komp ne prepoznaje mob. Puno hvala na svim odgovorima i pomoci.
tesko ces nac verziju 8 ali ako ce pomoc verzija 7.15 MPAS-a
http://www.megaupload.com/?d=6e2a12sr
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
evo pitanje za vas vama radi memoriska proba stavit 4 gb is moje nokije 5530 ali ništa mob je nije prepozna
ili se je mora formatirat da je prepozna?
Zadnji uredio cherwar : 01-12-2010 u 21:04
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
meni radi ok kartica od 1 i od 2GB, vece nisam isprobavao, samo je stavim i prepozna je odmah nema nikave gnjavaze itd.
može bit da od 4gb ne prepozna probat ću di nać od 2 gb ili manje da vidim dali će njih..
edit proba od 2 Gb i zaključak je da sagem podržava samo do 2 Gb,
Zadnji uredio cherwar : 03-12-2010 u 21:00
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Bookmarks