Šta će ti to kupi ALCATEL il PANASONIC pustiš da ti snimi bilo koji zvuk i eto ti zvono luđe od svih
Da li zna neko postoje li naše domaće polifone melodije negdje da se skinu, ali besplatno-naravno?
I ima li kakav besplatan program za konverziju iz WAV/MP3 u MIDI fajlove. Ja do sada nisam našao ništa besplatno, sve je ili skupo ili bezveze. Nema ništa ono srednje ali korisno.
I još nešto: može li se kako skinuti operator logo na Nokiji 7210, tj. transparent logo, a da ne ostane ona bijela traka po sredini gdje je nekad bilo ime operatora.
Tražio sam svugdje na netu, svi pišu da se nekako može ali nema ništa konkretno.
Hvala
Šta će ti to kupi ALCATEL il PANASONIC pustiš da ti snimi bilo koji zvuk i eto ti zvono luđe od svih
Viva la Nippon!!!
ili siemens!!!!!
Sto se operator loga tice, mozes poslati prazan logo na "mrezu" 000 00 pomocu Logomanagera. To potrazi pod opcijama, i iskljuci autodetect opciju.
U tom slucaju ces imati prazan zaslon ako je logo ukljucen, odnosno HR-nesto ako je logo iskljucen.
ne nego sony!!!! simens je zadnji to stavio kopirac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11Poslao: coma_zgb
ili siemens!!!!!
Opet on sa Sonyem... TLAKA!!!![]()
ne dirajte mi sony
ni ti meni samsung
pijetlići, mirujte!
ej zapane daj ubaci sliku sonija j5 da je mogu staviti (kao tvoj smajlic)kvokane
Bookmarks