ovako. ima nekih bugova. pogotovo v30 i v31 di je bio sporiji nego inace. jesi napravio hard reset nakon nadogradnje ? puno bi ti pomogao.

pod odredivanje polozaja - posluzitelj odredivanja polozaja pogledaj koja je adresa. ako je ona sluzbena (supl.nokia.com) onda ce biti sporiji. ako promijenis adresu u
h-slp.mnc015.mcc234.pub.3gppnetwork.org
onda ce brze pronaci. ovo je neka adresa koju su koristili neki stariji modeli i prilicno je bolji od sluzbene nokijine adrese.

u bilo kojem slucaju, ako postavis samo na integrirani gps (sto je jedina ocpija koja ne uzima nikakve pare) za prvi put ce traziti do pola sata i to po vedrom vremenu. za prvi put nemoj niti pokusavati ako nije vedro, jer ce trajati beskonacno. nazalost svi prolaze tu muku kad se prvi put upali gps, ali kad se posloze postavke i lokacija onda ce raditi prilicno brzo.

npr. meni je bilo uzasno dosadno danas u busu na okretistu, da sam se igrao po navigaciji. malo je oblacno i unutar autobusa mi je nasao signal u roku dve minute koji se nije izgubio cak ni dok sam stigao doma i setao po kuci.